Integron Beleving Awards 2024: Dit zijn de meest klant- en medewerkergerichte organisaties

10 JUN 2024 12:45 | Integron B.V.

Twaalf organisaties ontvingen 6 juni de Beleving Award 2024. Zij presteerden het afgelopen jaar het best op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Op evenementenlocatie Lommerijk in Rotterdam reikte onderzoeks- en adviesbureau Integron de Awards voor de veertiende keer uit. De winnaars, waaronder BauWatch, Patiënten Federatie, LTO Noord en Hollister B.V., namen hun welverdiende prijzen enthousiast in ontvangst. 

Totaal waren er 32 organisaties genomineerd in 12 categorieën. De nominaties en uiteindelijke winnaars kwamen voort uit bijna 300 door Integron uitvoerde customer en employee experience-onderzoeken in 2023. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS) en employee Net Promoter Score (eNPS). “Dit is alweer de veertiende editie van ons Beleving Awards-event en ik ben blij en enthousiast te constateren dat steeds meer bedrijven continu aandacht schenken aan hun customer en employee experience. Op deze manier creëren we samen met onze opdrachtgevers meer happy people, zowel medewerkers als klanten. Uiteindelijk zorgt dit er ook voor dat al deze organisaties hun hogere doelen realiseren, of dit nu een duurzame omzet en winstrealisatie is of dat ze bijdragen aan een mooie samenleving in Nederland. Organisaties die het goed doen, zijn prachtige en inspirerende voorbeelden voor anderen. Daarom ben ik blij dat we deze topperformers mogen en kunnen belonen met een Award of Oorkonde, omdat ze binnen hun branche tot de top-3 behoren”, zegt Arjen Maliepaard, Managing Director bij Integron.

Winnaars Awards klantbeleving 2024

Dit zijn de winnaars en medegenomineerden in de categorie klantbeleving:

  • Afvaldienstverlening: GAD Gooi en Vechtstreek (medegenomineerden waren Saver en Twente Milieu) 
  • Bouw en installatie: BauWatch (medegenomineerden waren Knaapen en Nijhuis Bouw B.V.)
  • Dienstverlening: Bentacera (medegenomineerde was Techniek Nederland Verzekeringen)
  • Handel en industrie: Hollister B.V. (medegenomineerden waren DFE Pharma en DMN Westinghouse)  
  • ICT en telecom: Trends ICT Groep (medegenomineerden waren Garansys en SmartR)
  • Transport en logistiek: Ewals Cargo Care B.V. (medegenomineerden waren DL Logistics Group en Rhenus Road BV)
  • Meest aanbevolen door klanten (NPS): Knaapen (medegenomineerden waren DMN Westinghouse en Textaafoam)  

Winnaars Awards medewerkerbeleving 2024

Dit zijn de winnaars en medegenomineerden in de categorie medewerkerbeleving:

  • Dienstverlening: Linehub (medegenomineerden waren Bierens Incasso Advocaten B.V. en D&B the Facility Group)
  • Handel en industrie:  Texim Europe (medegenomineerden waren Kersten Hulpmiddelen en Wecovi B.V.) 
  • Publiek: Patiënten Federatie (medegenomineerden waren MEE West-Brabant en Oost NL)
  • Semi publiek: LTO Noord (medegenomineerden waren Partou en Havenbedrijf Rotterdam N.V.)
  • Meest aanbevolen door medewerkers (eNPS): Ter Steege Bouw Vastgoed (medegenomineerden waren SmartR en Driessen Groep)

Prijsuitreikingen, netwerken en interactie

Lommerijk, gelegen aan de Bergse Plas in Rotterdam, was een prima locatie voor alle feestelijke prijsuitreikingen, maar zeker ook voor verdieping, netwerken met vakgenoten en interactie via inspirerende sessies en succesverhalen van toppresteerders. Dit jaar stonden de Beleving Awards in het teken van (organisatie)verandering. Geheel passend bij dat thema etaleerde keynote speaker Arjen Banach  zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. “Absoluut weer een geslaagd event”, zo besluit Maliepaard. De afgelopen jaren zijn er 378 organisaties genomineerd en stonden er meer dan 126 winnaars op het podium. Dat aantal zal de komende jaren nog verder groeien.

Over Integron

Happy People, daar doen we het voor. Wij maken impact door inzicht. Met passie, enthousiasme en plezier streven we samen de strategische doelen na van onze opdrachtgevers. Met een aanpak voor langere termijn, bieden we Employee Experience (EX) en Customer Experience (CX) feedback programma's die bijdragen aan het realiseren van gelukkige medewerkers, enthousiaste klanten en een beter bedrijfsresultaat. www.integron.nl

www.integron.nl | LinkedIn | Instagram

Voor meer informatie over de Beleving Awards 2024 en Integron kunt u contact opnemen met Daan Wuite, Marketingmanager bij Integron, via tel. 010-4115966 of e-mail d.wuite@integron.nl

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen