Buckaroo en Silverflow bundelen krachten en bieden innovatieve Card processing oplossingen

26 OKT 2023 09:00 | Buckaroo

UTRECHT, 26 OKTOBER 2023 - Betaalprovider Buckaroo en Silverflow kondigen officieel hun samenwerking aan m.b.t. het gebruiken van het Card processing platform van Silverflow. Het nieuws volgt na Buckaroo’s recente fusie met SEPAY waarmee de betaalprovider begin september haar omnichannel aanbod heeft uitgebreid. In de samenwerking voorziet Silverflow Buckaroo van een  processingplatform om haar Credit Card acquiring propositie verder ondersteunen.

'We zijn enthousiast over de samenwerking met Buckaroo die al sinds 2005 een voorloper is op het gebied van betalingen', zegt Anne Willem de Vries, CEO en medeoprichter van Silverflow, 'Buckaroo heeft, net zoals Silverflow, een innovatieve houding. We kijken ernaar uit om met ze samen te werken en om merchants te voorzien van technologie en betaaloplossingen die zij nodig hebben voor hun moderne bedrijfsvoering'.

Buckaroo zocht naar een modern en flexibel processing platform. Silverflow bleek de perfecte fit met een cloud-gebaseerd platform dat makkelijk communiceert met de schemes van Mastercard en Visa.

Maurits Dekker, CCO van Buckaroo: 'De samenwerking met Silverflow is de volgende stap in het creëren van een completere en uniforme card acquiring dienst. Met de oplossing van Silverflow is er geen tussenkomst van derden meer nodig. Dit resulteert in een veilig, gebalanceerd en snel betaalproces voor merchants.'

Buckaroo positioneert zichzelf als een omnichannel betaalprovider, waarbij Silverflow in een unieke positie verkeert om te assisteren door gebruik te maken van in-house acquiring expertise en een state-of-the-art processing platform. Buckaroo gaat in november 2023 voor het eerst live met Silverflow en zal volledig operationeel zijn in het eerste kwartaal van 2024.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen