Circle Fund versterkt team met ervaren vermogensbeheerder Han Vermeulen

11 JAN 2024 14:42 | Circle Fund Management B.V.

Circle Fund Management, een Nederlandse fondsmanager, heeft met genoegen aangekondigd dat Han Vermeulen is toegetreden tot het team als adviseur en Institutionele Sales. In deze rol zal Vermeulen zich richten op het versterken van de institutionele relaties en de groei van het Circle Fund beleggingsfonds bevorderen.

Vermeulen brengt een schat aan ervaring mee naar Circle Fund Management, met een indrukwekkende staat van dienst in de financiële sector. Voorafgaand aan zijn overstap naar Circle Fund Management heeft hij functies bij verschillende vermogensbeheerders bekleed.

Als adviseur en Institutionele Sales zal Vermeulen nauw samenwerken met het leiderschapsteam onder leiding van Panayiotis Christodoulou, Chief Operating Officer (COO) van Circle Fund Management. Christodoulou is verheugd over de nieuwe aanwinst en zegt: "Han Vermeulen brengt niet alleen een schat aan kennis en ervaring met zich mee, maar ook een bewezen staat van dienst in het opbouwen en onderhouden van sterke relaties binnen de financiële sector. Zijn toetreding tot ons team komt op een cruciaal moment voor Circle Fund Management, en we zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van ons beleggingsfonds."

Vermeulen zelf kijkt uit naar zijn nieuwe rol: "Ik ben verheugd om deel uit te maken van Circle Fund Management, een organisatie die bekend staat om haar toewijding aan excellentie en klantgerichtheid. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van het Circle Fund beleggingsfonds en om samen te werken met het getalenteerde team hier.

Meer binnen de rubriek Economie en geld