Bert Oosterloo, ex-PwC-partner, wordt bestuurder bij de Stichting Bewaarder Circle Fund

07 NOV 2023 11:32 | Circle Fund Management B.V.

Circle Fund Management B.V. kondigt met genoegen aan dat Bert Oosterloo met ingang van 1 november 2023 een bestuursfunctie heeft aanvaard bij de Stichting Bewaarder Circle Fund. Samen met Rens van Oostrum zal Oosterloo de belangen behartigen van obligatiehouders die deelnemen aan de uitgifte van obligaties door Circle Fund Management B.V.

Bert Oosterloo, voormalig Assurance-partner bij PwC, werd eerder dit jaar door Circle Fund Management benaderd om de positie van toezichthouder te vervullen en heeft deze functie aanvaard met ingang van 1 november. Naast zijn ervaring bij PwC is Oosterloo ook betrokken bij het Dutch Sport Tech Fund en International Sports Group. Hij vervult eveneens bestuursfuncties bij onder andere de Stichting Administratiekantoor Copper Branch Nederland en de Stichting Administratiekantoor Wholy Greens.

Balazs Simon (CEO Circle Fund Management) is ervan overtuigd dat de uitgebreide bestuurlijke en toezichthoudende ervaring van Oosterloo precies is wat obligatiehouders willen zien in bestuursleden van de stichting. "Het is van cruciaal belang om een professioneel bestuur te hebben dat de belangen van obligatiehouders correct kan behartigen. We zijn dan ook verheugd dat de heer Oosterloo deze positie heeft aanvaard."

Meer binnen de rubriek Economie en geld