Persuitnodiging Smart Industry Jaarevent

27 JUN 2022 10:46 | FME

Smart Industry voorzitter Theo Henrar nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij het Smart Industry Jaarevent 2022.

Smart Industry draait om digitalisering en automatisering van productieprocessen en gegevensuitwisseling in de Nederlandse industrie. Smart Industry is, naast het Duitse Industrie 4.0,  één van de grootste industriële publiek- private samenwerkingsprogramma’s van Europa.

Tijdens het event zullen minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens en Theo Henrar een vernieuwde strategie op het gebied van digitalisering van de industrie presenteren, binnen de context van een nieuwe Europese infrastructuur van European Digital Innovation Hubs.

Macro- econoom en journalist Mathijs Bouman geeft uitleg over geopolitiek en de invloed van technologie op de maakindustrie.

Smart Industry deskundige Peter van Harten vertelt meer over Smart Industry waardeketens, over digitale stekkers waarmee je verbonden raakt in het productienetwerk en hoe je met behulp van de 12% challenge effectief met digitalisering aan de slag kan.

Graag aanmelden bij Iris van Delden, woordvoerder Smart Industry via iris.van.delden@fme.nl of via telefoonnummer 06 - 15279413.

Datum en tijd: Woensdag 29 juni, 13.00 uur

Adres: Make center

Harmonielaan 2

Nieuwegein

Iris van Delden, woordvoerder Smart Industry, 06 – 15279413 / iris.van.delden@fme.nl Smart Industry stimuleert bedrijven om slimme technologie en digitalisering toe te passen en zo nieuwe businesskansen te creëren. Het team is in november 2014 opgericht door het ministerie van Economische Zaken, FME, TNO, KVK en Koninklijke Metaalunie.

Meer binnen deze rubriek