Dit is het weer tijdens Nederland-Roemenië

01 JUL 2024 11:43 | Weeronline

Tijdens de wedstrijd Nederland-Roemenië is het op de meeste plaatsen in Nederland droog en breekt af en toe ook de zon door. Wel is het vrij fris: aan het begin van de wedstrijd is het circa 17 graden. In München is het zo'n 20 graden. Aanvankelijk is het hier droog, maar in de loop van de avond neemt vanuit het westen de kans op regen toe. De regen bereikt waarschijnlijk tijdens of net na de wedstrijd de stad.

München: in de loop van de avond regen

Wie er vandaag al in München is moet rekening houden met stevige regen- en onweersbuien die over de stad trekken. Morgen is het een stuk aangenamer weer. Het grootste deel van de dag blijft het droog en zon en wolken wisselen elkaar af. De temperatuur ligt rond 20 graden.

Tijdens de wedstrijd ligt de temperatuur rond 18 graden. Het is nog een lange tijd droog met mogelijk nog wat ruimte voor de zon. Later nadert vanuit het westen een gebied met neerslag, wat waarschijnlijk tijdens of net na de wedstrijd München zal bereiken. Hierna blijft het een lange tijd regenen. In de nacht naar woensdag wordt het geleidelijk weer wat droger.

Nederland: waarschijnlijk droog, wel fris

Ook in Nederland is het wisselvallig weer. Morgen trekken gedurende de dag gebieden met buien over en is het grotendeels bewolkt. Richting het eind van de middag trekken deze buien langzaam richting het oosten weg en wordt het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noorden is een enkele lokale bui niet uitgesloten. De zon breekt op veel plaatsen ook nog even door en hierdoor kan het op veel plaatsen prima weer zijn op de wedstrijd buiten te volgen. Warm is het echter niet: om 18.00 is het ongeveer 17 graden.

Het online bericht: https://www.weeronline.nl/nieuws/1-7-2024-het-weer-tijdens-nederland-roemenie

Meer binnen de rubriek Sport