Knaken lanceert official cryptocurrency partnership met AFC Ajax en Feyenoord

15 JUN 2021 12:52 | Knaken

Knaken heeft een partnership-overeenkomst ondertekend met AFC Ajax en Feyenoord. Zowel Ajax als Feyenoord maakten vandaag via haar eigen kanalen hun partnership met Knaken bekend. Met het tekenen van de overeenkomsten is Knaken komend seizoen voor 3 jaar Official Cryptocurrency Partner van de clubs.

 

Met de samenwerking gaat Knaken verder bouwen aan haar landelijke naamsbekendheid en een nog grotere doelgroep kennis laten maken met de eenvoudige en verantwoorde wijze van investeren in crypto’s via het Knaken platform.

Ronald Jonkers, Directeur Knaken: ‘’We zijn sinds 2017 actief, met inmiddels een sterke positie in Nederland en richten ons nu ook op de gehele Europese markt. Ajax en Feyenoord, als dé grootste voetbalclubs van Nederland met bijzondere positie in de Europese voetbalmarkt, gaan ons helpen om onze naamsbekendheid en vertrouwen verder te versterken. Tevens bieden ze ons de mogelijkheid om een grote doelgroep kennis te laten maken met de eenvoudige, veilige en verantwoorde manier van handelen in cryptocurrencies. We kijken er naar uit om de voetbalsupporters die interesse hebben in crypto’s alle voordelen van het unieke platform van Knaken te tonen!’.

 

Met de lancering van beide partnerships is Knaken met ingang vanaf seizoen 2021-2022 partner van 3 Eredivisieclubs in Nederland. Vanaf seizoen 2020-2021 was Knaken ook al reeds partner van Sparta Rotterdam.

Over knaken.nl

Knaken.nl is een Nederlands handelsplatform voor diverse digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum waar iedereen terecht kan zonder ingewikkelde technische kennis nodig te hebben. Afgelopen jaren is er een grote opkomst geweest van digitale valuta, of cryptocurrency waardoor steeds meer mensen willen beginnen met het verhandelen van cryptovaluta. Knaken is een Nederlands bedrijf, uit Rotterdam die beschikt over alle mogelijkheden om snel, veilig en simpel te starten met crypto. Door behulpzame en snelle support via email of live chat worden klanten begeleid in hun aanmelding of tijdens hun aankoopproces op het Knaken handelsplatform. Knaken houdt klanten dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de cryptocurrency markt en biedt hun klanten unieke producten aan zoals sparen en staking.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie) Ronald Jonkers, Knaken: 06 81 28 95 19

Meer binnen de rubriek Alpine skien