Sponsorovereenkomst Knaken en Botic van de Zandschulp

08 APR 2022 12:00 | Knaken Cryptohandel BV

Knaken is vanaf april de nieuwe sponsor van Botic van de Zandschulp. Beide partijen tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor één jaar.

Het logo van het Nederlands handelsplatform prijkt vanaf het ATP-toernooi, dat van 9 april tot en met 17 april in Monte Carlo wordt gehouden, op de linkermouw van het wedstrijdshirt van Botic van de Zandschulp. 

Ronald Jonkers, Directeur Knaken: “We zijn trots op deze samenwerking en hopen op een mooi en succesvol seizoen voor Botic”. Naast onze bestaande sponsorships in de voetbalwereld zijn we blij om nu als eerste crypto partij in de wereld in de tennissport te stappen. 

 

Botic van de Zandschulp: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Knaken waarbij we allebei de weg naar de top willen vervolgen. Daarnaast ben ik trots om nu bij de Knaken-family te horen”. 

 

Met deze samenwerking wil Knaken verder bouwen aan haar Europese naamsbekendheid en een nog grotere doelgroep kennis laten maken met de eenvoudige en verantwoorde wijze van investeren in crypto’s via het Knaken platform. 

 

Over Knaken

Knaken is het eerste Nederlandse handelsplatform die begonnen is met sponsorships in de sportbranche, denk hierbij aan Sparta die vanaf het seizoen 20-21 al bij de Knaken-family is aangesloten. Knaken is een handelsplatform voor diverse digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum waar iedereen terecht kan zonder ingewikkelde technische kennis nodig te hebben. Het motto van Knaken is dat digitale valuta bereikbaar moet zijn voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder technische kennis. Afgelopen jaren is er een grote opkomst geweest van digitale valuta ofwel cryptocurrency, waardoor steeds meer mensen willen beginnen met het verhandelen van cryptovaluta. Knaken is een Nederlands bedrijf uit Rotterdam die beschikt over alle mogelijkheden om snel, veilig en simpel te starten met crypto. Door behulpzame en snelle support via email of live chat worden klanten begeleid in hun aanmelding of tijdens hun aankoopproces op het Knaken handelsplatform. Knaken houdt klanten dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de cryptocurrency markt en biedt hun klanten unieke producten aan zoals sparen en rente op je saldo. Daarnaast zijn er door hun sponsorships leuke acties voor klanten waarbij ook prijzen te winnen zijn. 

Meer binnen de rubriek Economie en geld