Een Nieuwe Nederlandse Marktplaats Cannazon

09 FEB 2024 16:59 | cannazon

PERSBERICHT

Nederlandse Marktplaats CANNAZON.nl Opent Digitaal Haar Deuren

Almelo, Nederland - CANNAZON.nl kondigt met trots haar officiële lancering aan op 18 september. Sinds de opening heeft CANNAZON.nl een groeiend aantal tevreden klanten aangetrokken, met meer dan 50 actieve verkopers die bijdragen aan het succes van het platform.

Visie en Aanbod

Met een duidelijke missie om welzijn te bevorderen, biedt CANNAZON.nl een breed scala aan hoogwaardige, natuurlijke producten. Van hennep en kombucha tot essentiële oliën en Jacob Hooy-producten, het platform is gericht op het ondersteunen van een gezondere levenswijze. Naast producten biedt CANNAZON.nl begeleiding en coaching, ondersteund door hun innovatieve Tricho-systeem dat efficiënte klantenservice en advies biedt.

CANNAZON.nl nodigt iedereen uit om deel uit te maken van hun groeiende succes en dit verhaal te delen met het publiek. De steun van gebruikers kan bijdragen aan de toekomst van online marktplaatsen in Nederland en daarbuiten.

Voor meer informatie over CANNAZON.nl en het aanbod, kunt u terecht op hun website: www.cannazon.nl.

Contactpersoon:

Martinus H van Lies

Over CANNAZON.nl:

CANNAZON.nl is een Nederlandse marktplaats die zich toelegt op het aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke producten en wellnessdiensten. Met een focus op innovatie en het bevorderen van welzijn, streeft CANNAZON.nl ernaar om een breed scala aan producten en begeleiding aan te bieden voor een gezondere levensstijl.

Einde persbericht.

Voor aanvullende informatie of direct contact ben ik bereikbaar op mijn persoonlijke mobiele nummer: 06 25 58 08 59. Aarzel niet om mij te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp. Mocht ik niet direct kunnen opnemen, stuur dan gerust een bericht en ik bel zo spoedig mogelijk terug. Uw interesse en vragen zijn van harte welkom.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt