uniek live stream informatie

10 JUN 2019 19:43 | Stichting WietOliePuur

hieronder het bericht die wij vandaag hebben verstuurd na likers van onze facebookpagina en zondag gaat het met een nieuwsbrief na onze twee duizend geregistreerde leden. omdat dit zo uniek is sturen we dit door. neem eens een kijkje zou ik bijna zeggen. misschien is het intersant om er iets te plaatsen? we zijn sowizo al uniek we verkopen/doneren aan geregistreerde leden cannabis olie en creme online en daarmee zijn wij na suver nuver de enigste in nederland ! u kunt voor meer info graag contact opnemen. de voorzitter geeft wekelijks lezingen door heel nederland in verschillende theaters. martinus van lies 0647245131 hij is enorm druk en mocht u bellen en geen gehoor krijgen stuur dan even een app dan neems hij zsm contact met u op.

Uniek, 

Welkom in de live stream Facebook groep van de stichting WietOliePuur 

Hier worden maandelijks twee vaste live stream uitzendingen van de stichting WOP uitgezonden. 

Elke eerste maandag van de maand is er een live inbel uurtje van 20 t/m 21 uur om al uw vragen te beantwoorden over medicinale oliën & crèmes.

U bent natuurlijk van harte welkom om in de uitzendingen ons via het WhatsApp servicenummer 0613591490 live vragen te stellen. 

U kunt dit doen door middel van een App of door live in te bellen tijdens de uitzendingen. 

Elke laatste donderdag van de maand een live seminar met een thema van 20 t/m 22 uur waar we uiteraard ook al uw vragen beantwoorden. 

Registreer u op www.wietoliepuur.nl en ontvang elke maand een nieuwsbrief met een speciale kortings actie! 

Het speciale WietOlie menu is alleen bereikbaar na registratie op de website. 

Voor vragen over de stichting en onze live streams kunt u contact opnemen via 0647245131 of via info@wietoliepuur.nl

ik heb alles hierboven al beschreven het is de groeps info die door heb gestuurd zodat mocht u willen u er zelf iets van kan maken.

Meer binnen de rubriek Medisch specialisme