De NCV wenst u een fijne Valentijnsdag!

14 FEB 2022 09:11 | Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV)

Valentijnsdag is het moment dat wij elkaar wat extra aandacht geven, dit jaar wil de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) iedereen aanmoedigen bewust een moment voor zichzelf te nemen. De NCV stuurde daarom een Valentijnskaart met een pH-huidneutrale Body & Hair bar naar haar leden en stakeholders. De boodschap luidt; “Draag deze Valentijn bij aan uw eigen welzijn en kijk met een positieve blik in de spiegel!”.

Hygiëne en persoonlijke verzorging liggen aan de basis van veel cosmetica en zelfzorg. Het belang van een goede hygiëne is door de pandemie extra duidelijk. Het wassen van de handen, met zeep, blijft belangrijk, maar een goede persoonlijke hygiëne heeft meer voordelen. Hierop wil de vereniging eenieder attent maken met het nieuwe hygiënedeel van de website. 

Zelfzorg is niet alleen belangrijk voor onze fysieke gezondheid, maar ook voor ons zelfvertrouwen en een zelfverzekerd gevoel. Daarom wil de NCV iedereen eraan herinneren om goed voor zichzelf te zorgen.

 

Een ieder gebruikt cosmetica en vaak meer producten dan men denkt. Het gaat om alle producten voor de persoonlijke verzorging, zoals zeep, shampoo, deodorant, zonnecosmetica, geuren en tandpasta. Deze producten dragen bij aan onze hygiëne, verzorging, schoonheid, zelfvertrouwen én welzijn. De NCV is de branchevereniging van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty