Nederlandse start-up biedt als eerste persoonlijke videoboodschap aan bij bestelling rozen

23 NOV 2021 12:20 | Surprose

Surprose, online specialist in rozen, is de eerste webshop in de bloemenwereld waar een persoonlijke videoboodschap toegevoegd kan worden aan een bestelling. En dat ook nog eens gratis. Is er geen gelegenheid om iemand persoonlijk te verrassen met rozen, maar is er toch de wens om dit zo persoonlijk mogelijk te doen? Vanaf nu is het mogelijk om een zo puur en levendig mogelijke boodschap over te brengen via een persoonlijk videobericht op www.surprose.nl. Geen enkele bloemenwebshop in de Benelux biedt deze functionaliteit aan.

“De persoonlijke videoboodschap is een uitstekende manier om ons rozengeschenk nog persoonlijker te maken. Onze klanten bestellen overwegend een geschenk voor iemand anders en moeten steeds vaker op afstand hun naasten verrassen of een hart onder de riem steken en dan is deze service een hele mooie aanvulling”, aldus Paul Roetenberg, oprichter van Surprose.

Hoe werkt het?

Op de productpagina kan er eenvoudig voor een persoonlijke videoboodschap worden gekozen. Na de bestelling ontvangt de klant een mail met unieke link naar de website van de partner van Surprose, ViDGREETS. Hier kan de persoonlijke videoboodschap heel eenvoudig geüpload worden. Het is mogelijk om een bestaande video te kiezen of een nieuwe videoboodschap op te nemen met een smartphone, tablet of laptop op het moment dat het uitkomt. Het opnemen en/of uploaden kan zelfs tot enkele uren voor aflevering van de bestelling. Dit betekent dat de klant ruim de tijd krijgt om de persoonlijke boodschap op te nemen en eventueel aan te passen zo vaak hij of zij wil. De link naar de persoonlijke boodschap correspondeert met een QR-code die wordt afgedrukt op het persoonlijke kaartje bij de bestelling. Door de QR-code te scannen met een smartphone kan de ontvanger de persoonlijke video van de afzender bekijken, opslaan en delen. Meer informatie over het gebruik van de videoboodschap is hier te vinden: www.surprose.nl/videoboodschap.

Surprose, rozen direct van de kweker naar de consument

Surprose is een jonge start-up, sinds 2020 op de markt en dé online rozenspecialist met een nieuw marketingmodel. Het team achter Surprose heeft ruim 14 jaar ervaring in het online aanbieden van bloemen. Surprose selecteert wereldwijd de mooiste rozen van de beste kwekers en is in staat deze zo snel mogelijk van de kwekerij, goed verpakt, als geschenk bij de consument “just in time” af te leveren.

Het is tijd voor een nieuwe aanpak: transparant en verfrissend

Surprose biedt een breed assortiment verse rozen aan en is daarbij volkomen transparant in de herkomst van haar rozen. Een breed assortiment rozen is daardoor bereikbaar geworden voor een hele brede doelgroep. Door alleen te focussen op rozen biedt Surprose een groot voordeel: rozen zijn zeer sterke bloemen die het langst op de vaas staan als ze niet gemengd worden met andere bloemen. Door alleen met kwalitatief hoogwaardige rozen te werken wordt het vaasleven van de rozen aanzienlijk verlengd. Rozenboeketten van Surprose staan dan ook, mits goed verzorgd, langer dan je gewend bent.

ViDGREETS

ViDGREETS maakt gebruik van de QR-code-technologie, die momenteel populair is bij de consument. Dit alles zonder een messenger, app of registratie te moeten gebruiken. ViDGREETS onderscheidt zich omdat de innovatieve functie tegemoet komt aan de vraag van de consument naar gepersonaliseerde geschenken.

“Surprose is vernieuwend in een traditionele sector, daarom zijn we zeer content met deze samenwerking. Rozen zijn een spreekbuis voor gevoelens, Surprose voegt er nu ook nog een stem aan toe in beeld en geluid. Surprose voelt goed aan waarvoor wij deze service ontwikkeld hebben en is de eerste uit de bloemensector die het aanbiedt aan haar klanten”, aldus Marco van Eersel, CEO van ViDGREETS.

 

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Surprose

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode