Start-up Surprose biedt ‘Long life’ rozen aan met lange steel, die jarenlang houdbaar zijn

28 APR 2022 08:00 | Surprose

Surprose Long life rozen

Nederlandse start-up Surprose biedt ‘Long life’ kwaliteitsrozen aan; ‘gewone’ rozen met een lange steel die jarenlang houdbaar zijn.

Surprose, online specialist in rozen, biedt naast een ruim assortiment verse rozen nu ook Long life rozen aan. Rozen met een ‘gewone’ lange steel die een houdbaarheid hebben van jaren. Dit zijn geen korte, geconserveerde roosjes in biedermeiers of zogenaamde flower- of hoedenboxen. Maar echte rozen met een lange steel van ca. 55 cm. Hiermee stel je boeketten samen waar je jarenlang van kunt genieten. De Long life rozen van Surprose zijn geconserveerde rozen die 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. De verschillende kleuren rozen staan sinds begin dit jaar in de webshop www.surprose.nl.  

Long life rozen zijn natuurlijk gekweekte rozen

De geconserveerde rozen van Surprose zijn biologisch afbreekbaar en op een milieuvriendelijke manier geprepareerd. Het zijn allemaal echte, natuurlijk gekweekte, rozen van top kwekers in Zuid-Amerika. Een long lasting roos wordt pas geknipt wanneer zij open gaat en op haar allermooist is. Dan worden rozenknoppen en de stelen gescheiden, afzonderlijk geprepareerd en weer samengevoegd. Op deze manier behouden de rozenknoppen hun prachtige bloeiende vorm en kleur. De stelen en het blad aan de steel zijn wel bijgekleurd om te voorkomen dat ze bruin worden. Ook wordt bij een geconserveerde roos het water vervangen door een andere (plantaardige en geheel biologisch afbreekbare) vloeistof, waardoor de roos voor een lange tijd haar schoonheid behoudt. Op deze manier zijn de Long life rozen jarenlang houdbaar.

De Long life rozen zijn, omdat ze jarenlang blijven stralen zonder verzorging, perfect voor op kantoor. Veel bedrijven hebben rozen staan die ze wekelijks moeten verversen en om de week moeten vervangen. Rozen die geen verzorging en water nodig hebben zijn dan dé oplossing!

Surprose, rozen direct van de kweker naar de consument

Surprose is een jonge start-up, sinds 2020 op de markt en dé online rozenspecialist met een nieuw marketingmodel. Het team achter Surprose heeft ruim 14 jaar ervaring in het online aanbieden van bloemen. Surprose selecteert wereldwijd de mooiste rozen van de beste kwekers en is in staat deze zo snel mogelijk van de kwekerij, goed verpakt, als geschenk bij de consument “just in time” af te leveren. Dat geldt dus sinds begin van dit jaar ook voor de Long life rozen uit het assortiment.

Voor meer informatie mail met Maryke Mondria, PR Surprose, m.mondria@surprose.com. Tel: 06-42248619 Via de link hieronder vind je een aantal goede afbeeldingen, inclusief de persfoto die we graag bij het bericht geplaatst zien. (Heet ook persfoto). Ook is ons logo toegevoegd. https://drive.google.com/drive/folders/1vXVeDyE18wSaBLWWlAtBJpP7jkL03gM5?usp=sharing
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Surprose

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Restaurants