Autodrop opent samen met Autoscout24 drie showrooms

05 APR 2023 12:31 | Autodrop

In de showrooms kun je snoep inruilen voor nieuwe Autodrop Proefritje

Autodropliefhebbers, start your engines! Tweede paasdag kunnen jullie je hart ophalen. Dan opent Autodrop namelijk samen met Autoscout24 een unieke Autodrop showroom in Motorhuis Leiden, Delft en Den Haag Kerketuinen. Naast de bekende klassiekers uit het wagenpark zoals Cadillacs, Chevies en de Snoek, kun je in deze smaakvolle showrooms ook de drie modellen uit de nieuwe range Proefritje bewonderen.

Uiteraard kun je op tweede paasdag ook een proefritje maken met een Proefritje. Autodrop heeft, zoals gebruikelijk in de autobranche, een inruilactie opgezet. In ruil voor je afgedankte snoep rij je de deur uit met een gratis doosje Proefritje. Je mag snoep van elk merk inruilen. En goed nieuws voor mensen zonder rijbewijs: ook zij mogen een proefritje maken, mits ze iets in te ruilen hebben. Dus plankgas naar de showroom!

Joost van de Sande, Marketing Manager van Autodrop: “Wij begrijpen heel goed dat mensen eerst even willen proberen of een snoepje bij hen past voordat ze van merk switchen. Met deze inruilactie maken we het laagdrempelig en extra interessant om eens een proefritje te maken.”

Proefritje van Autodrop is een jaarlijks wisselende range van hele bijzondere smaken. Dit jaar zijn dat Sex on the beach, Piña Colada en Mojito. De snoepjes zijn winegums met een zachte vulling. En wel zo lekker als je nog een stukje moet rijden: ze zijn alcoholvrij. Je hoeft je dus niet in te houden. 

Wie een kijkje wilt nemen in de Autodrop showroom, of een proefritje wilt maken met een Proefritje, moet dus wel gas geven: de showrooms zijn alleen op 10 april, tweede paasdag, te bezoeken.

Op de site van Autodrop staat meer informatie over de inruilactie en hoe de showrooms bereikbaar zijn. Kijk op: https://www.autodrop.nl/proefritjesinruilactie.

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca