Uitnodiging ontmoetingscafé voor weduwen en weduwnaars

24 JUN 2022 18:41 | RememberMe.nl

Appeltern - Ben jij een dierbare verloren en sta je open voor het ontmoeten van nieuwe mensen? Dan ben je van harte welkom in ons Ontmoetingcafé tijdens het grootste outdoor uitvaart- en rouw evenement van Nederland: Funeral Fair Festival. Dit evenement vindt plaats op 2 en 3 juli a.s. in de Tuinen van Appeltern.

“Als je alleen komt te staan, hoef je niet alleen te zijn.”

Voor elke weduwe of weduwnaar die eraan toe is om nieuwe contacten te leggen, opent het uitvaart- & en rouwplatform RememberMe.nl het ontmoetingscafé tijdens Funeral Fair Festival. Hier is alles mogelijk, aldus de eigenaar van RememberMe.nl die de Funeral Fair Festival organiseert. “Bij een uitvaart- en rouwevenement denk je wellicht niet meteen aan een dating café. Maar bij deze onderwerpen gaat het ook om nazorg. Het is bedoeld als steuntje in de rug voor mensen die alleen komen te staan en weer toe zijn aan het ontmoeten van nieuwe mensen. Mensen die hun partner verloren zijn kunnen zich soms erg alleen voelen. Maar als je alleen komt te staan, hoef je niet alleen te zijn”, laat Orlanda Adams, eigenaar van RememberMe.nl, weten. “In het Ontmoetingscafé kom je mensen tegen die hetzelfde hebben meegemaakt en je als geen ander zullen begrijpen. Hieruit kunnen mooie vriendschappen of zelfs relaties ontstaan.” 

Sfeervol café

In de Tuinen van Appeltern wordt een apart gedeelte omgebouwd tot een sfeervol café, waar mensen onder het genot van een hapje en een drankje elkaar beter kunnen leren kennen. Er is een interactief en laagdrempelig programma wat wordt begeleid door een professionele coach. Er zullen maximaal twee sessies georganiseerd worden voor in totaal 40 mensen. Deelname is gratis, maar je dient je wel in te schrijven. Dat kun je doen door voor 1 juli  een mail te sturen naar info@rememberme.nl, onder vermelding van ‘Ontmoetingscafé  Funeral Fair’.

Meer over Funeral Fair Festival

Funeral Fair Festival vindt plaats op 2 & 3 juli, van 10:00 tot 16:00 uur en is bedoeld voor iedereen. Want iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de onderwerpen uitvaart en rouw. Op een zeer laagdrempelige en warme manier kun je zien, horen en beleven wat er allemaal te doen en te halen valt op dit gebied. Er zijn ruim 70 deelnemende bedrijven die vol passie over hun vak vertellen. Loop bij ze langs en ontdek de nieuwste trends en ideeën voor een persoonlijk afscheid. Maar er is meer...Laat je nalatenschap taxeren, neem deel aan een rouw workshop, luister naar live muziek, neem deel aan de workshops… Kortom: ervaar de mooie, gekleurde kanten van de onderwerpen uitvaart en rouw. 

funeral fair festival 2022 rememberme

 

Wij horen het graag als u aandacht wilt besteden aan ons persbericht. Uiteraard zijn wij bereid om eventuele vragen te beantwoorden. Contactinfo: Orlanda Adams: 06-17438894, info@rememberme.nl. Bekijk hier alles over Funeral Fair Festival: https://www.rememberme.nl/funeralfair 

Meer binnen de rubriek Uitzendingen en audiovisueel