LiveLearn: winnaar Van Spaendonck Innovatie challenge ‘Ontwikkeling’

19 JUL 2022 06:00 | Van Spaendonck

Tilburg, 19 juli 2022 –  Van Spaendonck en LiveLearn gaan samen innoveren op de ontwikkeling van werknemers. Van Spaendonck wil met deze innovatieve samenwerking ondernemers in het MKB helpen om hun werknemers optimaal te laten ontwikkelen en werkgevers in staat stellen om qua ontwikkelmogelijkheden te concurreren met de grote bedrijven.

Daniël van der Kolk, oprichter LiveLearn, staat met zijn bedrijf voor een leven lang blijven leren en ontwikkelen. “Het winnen van deze challenge is een bevestiging van onze visie om ten eerste het individu centraal te stellen en ten tweede hen te stimuleren en effectiever bezig te laten zijn met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast biedt dit een prachtige kans om samen op te trekken met een toonaangevende partij in het HR domein om het MKB verder te helpen te groeien”, aldus Daniël. 

Foto: Daniël van der Kolk

Jeroen de Heer, directievoorzitter Van Spaendonck, voegt hieraan toe: “Wij verwachten van de samenwerking dat we innovatieve en technologische oplossingen gaan aanbieden, waar een grote groep ondernemers in Nederland hun voordeel mee zullen doen.”

Dit was de derde editie van de Van Spaendonck Innovatie challenge, die in het teken stond van ‘Ontwikkeling’. In voorgaande edities hebben de ‘1,5 meter’ en de ‘HR-tools voor managers’ challenges  geleidt tot succesvolle samenwerkingen. Voor meer informatie zie ook vanspaendonck.nl/innovatie-challenge.

Van Spaendonck ziet al meer dan 100 jaar het mkb als de drijvende kracht achter de economie van Nederland. Zij opereren precies daar waar zij het ondernemerschap in het mkb verder helpen. Dit doen ze door het bieden van eenvoudige oplossingen in de vorm van diensten, advies en producten, die door meer dan 147.000 mkb’ers en 1,2 miljoen werknemers worden gebruikt. Maar ook door het verbinden van mensen, bedrijven en stakeholders om zo tot grotere resultaten te komen en door het opkomen voor ondernemersbelangen. Dit doen ze niet alleen via Innovatie challenges, maar ook met merken als Loket.nl, Wissenraet Van Spaendonck, MKB Servicedesk, Atrium, CoPilot en Clever die onderdeel uitmaken van de Van Spaendonck groep. Kijk voor meer informatie op www.vanspaendonck.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Renée van der Aa, via 013 594 4119 of r.vanderaa@vanspaendonck.nl.

Meer binnen deze rubriek