Beauty Experts en Masters of Beauty geëerd tijdens Dutch Beauty Award 2024

14 MEI 2024 14:43 | Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV)

Op 6 mei 2024 schitterden de Beauty Experts en Masters of Beauty tijdens de Dutch Beauty Award (DBA). Deze welverdiende erkenning voor de Beauty Experts en Masters of Beauty is het resultaat van hun voortdurende toewijding aan het vergroten van hun kennis. Door het nauwkeurig registreren van hun merkentrainingen op CosmeticaPaspoort.nl, hebben ze hun expertise officieel kunnen certificeren.

Het hoogtepunt van de avond was de feestelijke uitreiking van deze erkenningen aan de Beauty Advisors, met niemand minder dan Marlijn Weerdenburg als gastvrouw, in het prachtige Felix Meritis te Amsterdam. Deze certificaten en spelden symboliseren niet alleen hun kennis en kunde, maar ook hun vooraanstaande positie in de branche.

Tijdens de ceremonie werden de certificaten met trots overhandigd aan de volgende generatie experts en masters, waar ze werden gefeliciteerd door het publiek voor hun prestaties. NCV-directeur Ronald van Welie merkte namens de NCV en GDED op: "Door de samenwerking met de DBA krijgen de medewerkers van de parfumerie de erkenning die ze verdienen. Goed advies in de winkel is essentieel, vooral gezien de indrukwekkende hoeveelheid producten die beschikbaar zijn in de winkel."

                                                      ​

Het Cosmetica Paspoort, een initiatief van de GDED en de leveranciers aan parfumerie- en lifestylezaken aangesloten bij de NCV, heeft een belangrijke rol gespeeld in dit proces. De volgende merken zijn aangesloten bij de GDED-leden*: Bulgari Perfumes & Cosmetics, Chanel International, Collistar Nederland, Coty, Elha Cosmetics, Estée Lauder, Kao Brands Europe/Guhl Ikebana Cosmetics, L'Oréal Divisie Luxe Producten, LVMH Perfumes & Cosmetics Nederland, Mäurer & Wirtz GmbH & Co, Puig Nederland, Shiseido Group The Netherlands, Skins Cosmetics, La Parfumista en Trind Cosmetics.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode