Extra inloopspreekuur Juridisch Loket Zwolle

05 SEP 2017 08:30 | Het Juridisch Loket

Door een stijging aan bezoekers opent het Juridisch Loket in Zwolle vanaf dinsdag 5 september 2017 een tweede inloopspreekuur tussen 9:00 en 11:00. Deze extra inloopmogelijkheid verkort de wachttijden en iedereen in Zwolle en omgeving krijgt zo meer mogelijkheden om zonder afspraak gratis advies te krijgen.

Steeds meer klanten vragen persoonlijk juridische hulp aan onze ervaren juristen in Zwolle. In de eerste helft van 2017 steeg in Zwolle het aantal bezoekers met 7,5% ten opzichte van dezelfde periode in 2016. Manager van het Juridisch Loket Zwolle, Marja Jansen of Lorkeers: ‘De afgelopen maanden merkten we dat onze klanten soms langer moesten wachten op advies of informatie aan de balie. Omdat wij iedereen graag snel helpen, maar daarnaast ook meer mogelijkheden willen bieden om zonder afspraak van onze dienstverlening gebruik te maken, openen we vanaf 5 september nu ook op dinsdagochtend onze deuren.’

Inwoners van Zwolle en omgeving konden tot nu toe alleen op woensdag van 14:00 – 16:00 uur hun juridische vraag stellen tijdens het inloopspreekuur. Vanaf 5 september 2017 kan nu iedereen met een juridische vraag ook iedere dinsdagochtend van 9:00 – 11:00 uur zonder afspraak binnenlopen bij het Juridisch Loket aan de Koggelaan 15 in Zwolle.

Meer binnen deze rubriek