Makelaar-software leveranciers Kolibri en Pyber bundelen krachten

30 JUN 2023 16:00 | Kolibri

Kolibri Software en Pyber Software kondigen vandaag de succesvolle overname van Pyber door Kolibri aan. Deze strategische samenwerking stelt beide bedrijven in staat om hun gebruikers nog beter en efficiënter van dienst te zijn.

Pyber koos voor Kolibri vanwege dezelfde visie op de markt met daarbij de inzet van software. CRM moet een hulpmiddel zijn, dat het werk van makelaars efficiënter en met name leuker maakt. Daarbij is ondernemingsvrijheid belangrijk: makelaars onderscheiden zich met Kolibri door integraties en koppelingen met andere dienstverleners en softwareleveranciers.

Een ander belangrijk aspect van deze overname is de toetreding van Arthur Gazarov tot het Kolibri team. Met zijn expertise als designer en medeoprichter van Pyber, blijft Arthur een vertrouwd gezicht. Dit draagt bij aan de integratie van Pyber in Kolibri. 

Succesvolle afronding van de overnameV.l.n.r.: Hans van der Ploeg (VBO), Cor Bloemendaal en Arthur Gazarov (Pyber)

Ook gelooft de directie van Pyber sterk in de weg die Kolibri is ingeslagen met Jouwmakelaar.online; een klantportaal waarin makelaars en verhuurbemiddelaars communiceren en dossiers opbouwen met opdrachtgevers, geïnteresseerden, kopers en huurders. Het portaal is op de domeinnaam en in de huisstijl van de makelaar. Samen met  persoonlijke teksten versterkt dit de merkwaarde en propositie van de makelaardij.

Door de persoonlijke begeleiding en het nauwkeurig importeren van alle data werken alle Pyber klanten zorgeloos door. Na de overstap op Kolibri wordt het Pyber CRM-systeem uitgeschakeld. Beide teams richten zich op de doorontwikkeling van Kolibri; innoveren en het leveren van hoogwaardige software met uitstekende service. Gebruikers profiteren van deze samenwerking.

"De overname van Pyber markeert een belangrijke stap voorwaarts voor Kolibri Software en de gebruikers van beide systemen", aldus Sam Thieme van Kolibri Software. "We zijn verheugd om Arthur te verwelkomen in ons team. Door deze samenwerking zijn we er van overtuigd de best mogelijke software-oplossingen te bieden aan alle makelaars en verhuurbemiddelaars in Nederland. Het zal de snelheid van onze innovatie nog verder verhogen."

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed