Stater viert 25 jarig jubileum met een interview met de Burgemeester van Amersfoort

14 JUN 2022 10:50 | Stater

Stater viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. Dit wordt onder andere gevierd met een interview tussen de CEO van Stater, Erwin Dreuning en de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. Dat er voor een interview met de burgemeester van Amersfoort is gekozen is niet zomaar, want Amersfoort is de thuisbasis van Stater. 

Stater heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot de grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland en is tegenwoordig een echte fintech. Het doel van Stater is om nog verder te groeien op internationaal vlak, maar de sterke lokale betrokkenheid van Stater bij haar thuisstad blijft. Diezelfde betrokkenheid blijkt ook voor de stad Amersfoort belangrijk te zijn. ‘Stad en Stater kunnen elkaar versterken in de zoektocht naar talent,’ aldus CEO Erwin Dreuning. 

In het interview met de ceo en de burgemeester is te lezen hoe sterk de band van Stater met Amerfoort is, waarom deze organisatie juist in Amersfoort is gevestigd en wat de toegevoegde waarde is die Stater de stad heeft te bieden. Daarnaast wordt duidelijk hoe er op dit moment wordt samengewerkt met de stad Amersfoort als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid en de lokale arbeidsmarkt. Aan het einde van het interview kan geconcludeerd worden dat beide partijen nog lang geen genoeg hebben van de huidige samenwerking.   

Over Stater

Stater is de grootste onafhankelijke end-to-end dienstverlener voor de hypothecaire markt in Europa en levert datagedreven hypothecaire diensten -en platformen voor meer dan 40 geldverstrekkers. Consumenten kunnen veilig, snel en probleemloos hun hypotheek afsluiten en zelf beheren door de ondersteuning van Stater. Dat gaat om het complete proces: van oriëntatie op een hypotheek tot en met de beëindiging ervan — en alles verloopt digitaal.

Het hele interview tussen de CEO van Stater, Erwin Dreuning en de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. is terug te vinden in de bijlage.

Meer binnen de rubriek Bedrijfscommunicatie