Rli brengt op 14 oktober 2021 advies uit over het Nationaal Groeifonds

04 OKT 2021 14:45 | Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur

Op 14 oktober brengt de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) zijn advies Investeren in duurzame groei uit. In dit advies over de bijdrage van het Nationaal Groeifonds aan een duurzaam economisch verdienvermogen gaat de Rli in op de vraag of de huidige opzet en beoogde investeringen een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige welvaart en welke verbeteringen mogelijk zijn in de toekomstige rondes en tranches van het Groeifonds. Het advies is gericht aan de ministers van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Financiën.

Over het advies

Het briefadvies over het Groeifonds is een ongevraagd advies naar aanleiding van de opdracht van het Groeifonds, de projectvoorstellen uit de eerste indieningsronde en de beoordeling daarvan door de commissie van het Groeifonds. Het advies doet een aantal aanbevelingen over hoe de impact van het Groeifonds op het duurzaam verdienvermogen voor de toekomst vergroot kan worden.

Lees meer over het briefadvies Investeren in duurzame groei  https://www.rli.nl/in-voorbereiding/nationaal-groeifonds

Voor meer informatie over het advies kunt u contact opnemen met projectleider Bart Swanenvleugel: bart.swanenvleugel@rli.nl, 0652012691. Voor het aanvragen van interviews – vanaf 14 oktober- kunt u contact opnemen met Miep Eisner, communicatieadviseur, miep.eisner@rli.nl tel. 06 1536 9339. Vanaf 14 oktober 2021 06:00 uur kunt u het persbericht en advies downloaden via www.rli.nl Volg ons op Twitter @raadrli en twitter mee met #Groeifonds #DuurzameEconomie

Meer binnen deze rubriek