Flexibele kantoormanager infinitSpace opent 2e vestiging in Nederland onder merk ‘beyond'

05 FEB 2024 11:25 | infinitSpace B.V.

infinitSpace, ontwikkelaar en manager van white-label, op technologie gebaseerde flexibele kantoorconcepten, lanceert zijn tweede Nederlandse locatie onder het merk 'beyond' in de nieuwe gemengde ontwikkeling Republica in Amsterdam, ontworpen door Marc Koehler Architects.

Het bedrijf is opgericht door Wybo Wijnbergen en zijn broer, serial tech-ondernemer Wilco Wijnbergen. De startup werkt samen met verhuurders om traditionele kantoorruimte te transformeren naar white-label flexibele kantoorconcepten om deze te exploiteren, waardoor maximale tevredenheid bij gebruikers wordt gegarandeerd naarmate de eisen en wensen van bedrijven evolueren.

'beyond Republica' bestaat uit 2.000 vierkante meter flexibele kantoorruimte, verdeeld over drie van de zes gebouwen van het project: The Joker (een multifunctionele commerciële ruimte voor bedrijven en creatievelingen), Small Girl (een kantoorgebouw met horeca) en Hotel, met een boetiekhotel en een zwembad op het dak. De andere drie gebouwen van Republica bestaan voornamelijk uit woningen.

infinitSpace is een samenwerking aangegaan met verhuurder en vastgoedontwikkelaars Banlieu BV en Vink Bouw om de werkruimte te ontwerpen en te exploiteren. Het flexibele kantoorconcept van beyond Republica wordt geopend op 5 februari 2024.

Beyond Republica zal flexibele lidmaatschappen voor coworking- en privékantoren aanbieden voorzien op een scala aan behoeften, van individuen tot grote teams tot wel 100 medewerkers.

Naast de topvoorzieningen zoals een zwembad op het dak, verschillende buitenruimtes, winkels, een café en evenementenruimte, gaan leden profiteren van ultrasnel WiFi, IT-ondersteuning, een community team op locatie en de ideale community-app. Extra faciliteiten zijn onder meer uitstekende koffie, breakout-ruimtes, privé vergaderruimtes, telefooncellen en een uitgebreid evenementenprogramma.

Beyond Republica ligt in de levendige, opkomende wijk Buiksloterham in Amsterdam-Noord, een gebied dat bekend staat om zijn industriële geschiedenis maar tegenwoordig ook als een creatieve gemeenschap. Het is bereikbaar met een gratis veerboten, die Amsterdam-Noord binnen enkele minuten met het stadscentrum verbindt.

Sinds de eerste opening in maart 2022 heeft infinitSpace nu in totaal zeven locaties wereldwijd gelanceerd. Beyond Republica is de tweede ‘beyond’-locatie van infinitSpace in Nederland – na beyond Zuidtoren – en de vijfde in Europa.

Wybo Wijnbergen, CEO en mede-oprichter van infinitSpace zei: “Keer op keer hebben we gezien wat de beyond werkplekken voor hun leden kan betekenen. Ze bieden mensen de inspiratie en omgeving om te innoveren en samen te werken, met een sterk gemeenschapsgevoel – niet alleen in die locatie, maar ook in ons wereldwijde netwerk, dat verbonden is via één enkele community app.

“En nu worden al deze fantastische voordelen gecombineerd met de uitstekende voorzieningen en locatie van de Republica-ontwikkelingen! We kunnen niet wachten tot onze nieuwe leden kunnen ervaren wat onze nieuwste locatie allemaal te bieden heeft.”

Machiel Brautigam, Business Owner bij Banlieu BV, zegt: “We zijn zo trots op wat er tot nu toe met dit project is bereikt. De waarden van buiten Republica passen perfect bij de geest van het bredere complex – het opkomen voor gemeenschap, connectiviteit, innovatie en ondernemerschap.”

Over infinitSpace

infinitSpace creëert en beheert technologie-ondersteunde white-label flexibele werkplekken namens commerciële verhuurders. Het heeft tot doel de menselijke inspanningen te versterken door lokale gemeenschappen samen te brengen in werkruimtes van wereldklasse met op maat gemaakte samengestelde diensten en hoogwaardige technologie.

De missie van de startup is om een positieve impact te hebben op mens en milieu. Het streeft ernaar verbindingen te bevorderen en de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren, door iedereen binnen een straal van 15 minuten een inspirerende en collaboratieve werkruimte te bieden, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind en een positieve impact wordt gecreëerd in lokale gemeenschappen.

infinitSpace verzorgt ook een eigen merk -beyond- voor flexibele kantoren welke verhuurders kunnen kiezen voor hun eigen gebouwen. Als alternatief creëert infinitSpace white-label concepten en technologie, waarmee verhuurders zelf de exacte samenstelling van hun flexibele kantoorconcept kunnen kiezen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.infinitspace.com

Over Banlieu BV

Banlieu BV is een ontwikkelaar opgericht om de branche te veranderen. Het ontwikkelingsproces opnieuw uitvinden door langdurige partnerschappen aan te gaan om eigenaarschap te creëren en duurzame beslissingen voor de toekomst te nemen. Goed rentmeesterschap en daarbij duidelijke keuzes maken, zowel in de kwaliteit van de output als in de samenwerking met partners.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed