infinitSpace lanceert ‘beyond Gouden Bocht’, haar derde flexibele kantoor in Amsterdam

10 JUL 2024 10:36 | infinitSpace B.V.

Amsterdam, 10 juli 2024 - infinitSpace, een tech-enabled aanbieder van flexibele kantoren, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met vastgoedinvesteerder, Nuveen Real Estate, een van 's werelds grootste vermogensbeheerders met $147 miljard aan beheerd vermogen, om zijn derde Nederlandse flexibele kantoorlocatie, ‘beyond Gouden Bocht’, in Amsterdam te lanceren.

infinitSpace, mede opgericht door workspace expert Wybo Wijnbergen (CEO) en zijn broer, serial tech-ondernemer Wilco Wijnbergen (CTO), zal het flexibele kantoorconcept onder het ‘beyond’-merk lanceren in Q4 van 2024.

De nieuwe locatie bevindt zich aan de iconische Herengracht. Het pand op Herengracht 471 (postcode 1017 BS) is een monumentaal pand uit 1666 gelegen in de prestigieuze ‘Gouden Bocht’, in het hart van de gewilde historische Grachtengordel. Het is omringd met populaire restaurants, winkels, en cafés, en de locatie in het stadscentrum biedt uitstekende vervoersverbindingen.

Het flexibele kantoorconcept van in totaal bijna 1.000 vierkante meter, omvat drie verdiepingen van het gebouw, met een mix van coworking-ruimtes, privékantoren, vergaderruimtes en een grote binnentuin met veel zitmogelijkheden. De privékantoren kunnen kleinere teams van drie personen tot een hele zelfstandige verdieping voor 45 mensen huisvesten.

infinitSpace ontwerpt het nieuwe flexibele kantoorconcept met een hoogwaardige inrichting en rust het uit met geavanceerde tech, waaronder een workspace management app die alle leden verbindt met het wereldwijde netwerk van infinitSpace. De aanbieder zal ook verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de ruimte, het beheren van lidmaatschappen en het toezicht houden op de exploitatie van de locatie.

Na de lancering van meerdere flexibele kantoren in Europa en de VAE sinds maart 2022, is beyond Gouden Bocht de zevende aangekondigde ‘beyond’-locatie van infinitSpace in Europa. Er zijn ook beyond locaties in Londen en Berlijn.

Wybo Wijnbergen, CEO en medeoprichter van infinitSpace, zei: “De Herengracht is een van de meest iconische en gewilde locaties van Amsterdam en we zijn verheugd dat infinitSpace en het beyond-merk binnenkort deel zullen uitmaken van deze historische plek met beyond Gouden Bocht.

“Samenwerken met een internationaal gerenommeerde investeerder als Nuveen, die ons het vertrouwen geeft voor dit project, is werkelijk een eer. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze prachtige samenwerking.”

Luk Jongsma, Asset Manager bij Nuveen Real Estate, merkte op: “Met toegang tot de Reguliersdwarsstraat en de vele kleurrijke locaties, een indrukwekkende baroktuin en toegewijde gemeenschapsdiensten, biedt de Gouden Bocht een hoogwaardige kantoren in één van de prachtige en legendarische grachtenpanden aan de Herengracht. Onze visie is om deze voorzieningen te kunnen aanbieden aan diverse huurders, variërend van gevestigde bedrijven tot startende ondernemingen, en infinitSpace vult de uitzonderlijke kwaliteit en service aan die we hier al hebben gevestigd.”

Over infinitSpace

infinitSpace creëert en beheert tech-enabled white-label flexibele kantoorconcepten in opdracht van commerciële verhuurders. Het streeft ernaar het menselijke potentieel te ondersteunen door lokale gemeenschappen samen te brengen in kantoren van wereldklasse met op maat gemaakte diensten en hoogwaardige tech.

De missie van het bedrijf is om een positieve impact te hebben in het leven van mensen en het milieu. Het bevordert verbindingen tussen mensen en de kwaliteit van leven door het bieden van inspirerende en collaboratieve kantoren voor iedereen binnen 15 minuten reisafstand, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind en een positieve impact wordt gecreëerd in lokale gemeenschappen.

De startup opereert onder haar eigen flexibele kantoren merk – beyond – dat verhuurders kunnen kiezen voor hun eigen gebouwen. infinitSpace biedt ook de mogelijkheid om white-label merken en tech te ontwikkelen, zodat verhuurders keuzen hebben van de exacte samenstelling van hun eigen unieke flexibele kantoorconcept. Voor meer informatie, bezoek www.infinitspace.com

Over Nuveen Real Estate

Nuveen Real Estate is een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld met $147 miljard beheerd vermogen.

Met een reeks fondsen en mandaten, zowel publieke als private investeringen, en verspreid over zowel schulden als aandelen in diverse geografische gebieden en investeringsstijlen, biedt het toegang tot elk aspect van vastgoedbeleggingen.

Met meer dan 85 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen en 788 medewerkers* in meer dan 30 steden in de Verenigde Staten, Europa en Azië-Pacific, biedt het platform ongeëvenaarde geografische reikwijdte, gecombineerd met diepe sectorexpertise.

Voor meer informatie, bezoek ons op nuveen.com/realestate

*Inclusief meer dan 385 vastgoedbeleggingsprofessionals, ondersteund door nog eens meer dan 395 Nuveen-medewerkers.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen