Albert Zwart benoemd tot managing director Staples

17 NOV 2023 09:05 | 123inkt

Per 15 november 2023 is Albert Zwart (1980) de nieuwe managing director van Staples Benelux, totaalleverancier van kantoorbenodigdheden. De in Groningen afgestudeerde econoom neemt na de doorstart van Staples het stokje over van George Steur, die de afgelopen drie jaar het bedrijf in Almere heeft geleid.

Naast zijn nieuwe functie bij Staples blijft Albert Zwart ook werkzaam als managing director bij 123zakelijk. Met het oog hierop verhuist de organisatie van 123zakelijk in Nederhorst den Berg naar het pand van Staples in Almere.

Na overeenstemming over de overname van Staples Benelux door e-commercebedrijf 123inkt.nl is alles in werking gezet om het belangrijkste deel van de werkgelegenheid veilig te stellen en klanten weer snel te beleveren. In korte tijd is het gelukt om alle onderdelen binnen Staples weer operationeel te krijgen en de vele orders uit te leveren. Het vormt het startpunt voor verdere groei en de positionering van Staples als betrouwbare en dynamische speler in de markt.

Albert Zwart over zijn aanstelling en ambities: “Ik kijk ernaar uit om samen met alle medewerkers van Staples het volgende hoofdstuk te schrijven van dit prachtige bedrijf. We zijn vastbesloten de volgende stappen te zetten in het verder versterken van onze positie in de markt. Dat betekent onder andere dat we het assortiment gaan uitbreiden en op elkaar gaan afstemmen, met als doel de dienstverlening richting onze klanten verder te versterken en ze de best mogelijke oplossingen te bieden.”

Albert Zwart

123inkt.nl is sinds de lancering van de webwinkel in 2000 een begrip in Nederland en met ruim 4 miljoen klanten online marktleider op het gebied van printersupplies. Naast de goedkoopste inktcartridges en toners staat 123inkt.nl garant voor een razendsnelle levering, de beste service en deskundig advies. 123inkt.nl - met meer dan 600 medewerkers in Nederland - werd de afgelopen jaren talloze keren verkozen tot de beste webwinkel in de categorieën Kantoorartikelen en Elektronica en kreeg daarvoor de ABN AMRO Webshop Award uitgereikt. 123inkt.nl kent vijf zusterorganisaties, die elk specialist zijn op hun gebied: accu’s en batterijen, ledlampen, 3D-printers, schoonmaakartikelen en managed print services.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws