Dunkin’ opent 20ste vestiging van Nederland in Leiden

05 MRT 2019 10:00 | Dunkin' Donuts

Een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken opent haar nieuwe vestiging op 16 april in Leiden

De koffie en donut gigant opent op 16 april haar deuren op de mooiste hoek van Leiden, aan de Haarlemmerstraat 127. Dunkin’ opent hiermee alweer haar 20ste vestiging in Nederland en de tweede dit jaar compleet in nieuwe Dunkin’ huisstijl. De opening gaat wederom gepaard met hun befaamde openingsactie: de eerste 100 klanten ontvangen een jaar gratis donuts. Om alvast een voorproefje aan de Leidenaren te geven zal er ook een Dunkin’ pop up store geopend worden, van 7 tot 11 april op het stationsplein.

Dinsdag 16 april om 07.00 uur ’s ochtends gaat Dunkin’ open voor het grote publiek: maar liefst 80m2 met terras, gevuld met de lekkerste koffie en donuts. Het gehele assortiment dranken en donuts zullen terug te vinden zijn in de nieuwe Dunkin’ store aan de Haarlemmerstraat. Denk aan duurzaam, gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen, maar ook de welbekende iced drinks, heerlijke smoothies of de iconische Dunckaccino. Daarbij zal er een uitgebreid ontbijt geserveerd worden. Van heerlijke muffins en croissants, tot cream cheese bagels en bacon & egg sandwiches: zoals beloofd een royale keuze voor de Dunkin’ fan.

Dunkin’ Coffee and Donuts 

Aan Leiden de eer om de tweede Dunkin’ vestiging van Nederland te openen in compleet nieuwe huisstijl. Zo heeft voormalig Dunkin’ Donuts haar naam naar Dunkin’ veranderd om gasten over de hele wereld te enthousiasmeren voor koffie én donuts. Ondanks de inkorting van de naam blijft de huisstijl vertrouwd, want het bekende lettertype met roze en oranje kleuren blijven. De naamsverandering betekent ook niet dat Dunkin’s fameuze donuts niet meer verkrijgbaar zullen zijn in de restaurants. Donuts zullen, evenals lokale favorieten, dagelijks in iedere vestiging beschikbaar blijven.

Dunkin’ App 

De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donut merken te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans zullen via de app beloond worden met veel kortingen en spaar voordelen. Bij het downloaden van de app kan er op de dag van de opening in Leiden een heerlijk gratis drankje naar keuze gehaald worden.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland: www.dunkindonuts.nl.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies. Voor meer informatie: https://www.dunkinbrands.com/

Dunkin’ donuts zijn verkrijgbaar voor €2,25 per stuk, 6 stuks zijn €11,50 en 12 stuks zijn verkrijgbaar voor €21,75.

*Zie de actievoorwaarden op https://www.dunkindonuts.nl/

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen