Dunkin’ viert 5 jarig bestaan door 5 jaar lang gratis donuts en koffie uit te delen

10 MRT 2022 15:52 | Dunkin'

5 Nieuwe openingen in Nederland en België zijn aanstaande!

Dunkin’, een van de grootste coffee and baked goods merken wereldwijd, viert op 23 maart aanstaande haar 5 jarig bestaan en opent deze maand nog 4 nieuwe vestigingen op Nederlandse en Belgische bodem. Zoetermeer, Harlingen, Shopping Nivelles (be), en een vestiging in samenwerking met Plopsaland de Panne (be) kunnen zich op gaan maken voor de lekkerste koffie en donuts. Waarna in april Amersfoort aan de beurt is.

5 jaar Gratis Donuts

“Wij vieren op 23 maart ons vijfjarig bestaan”, zegt Nabil Besali master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland en België. Dunkin’ wil zo zijn dankbaarheid naar zijn fans uiten die de afgelopen vijf jaar dit grote succes hebben mogelijk gemaakt.

Dunkin’ zal 5 keer 5 jaar gratis donuts uitkeren in de periode 9 maart tot en met 22 maart aan iedereen die een doos donuts online besteld en deze ophaalt of laat versturen. Iedereen die daarbij Dunkin’ volgt op Instagram en de Dunkin’ NL app download zal op 23 maart meedoen met de loting, waarbij de winnaars via de social kanalen van Dunkin’ om 17:00 uur worden bekend gemaakt. 

Prijzen zijn:

  • 5 x 5 jaar GRATIS donuts* (elke maand een doos van 12 stuks)
  • 5 x 1 jaar GRATIS donuts* (elke maand een doos van 12 stuks)
  • 100 x doos van 12 donuts
  • 100 x 1 week GRATIS koffie en een donut

Samenwerking met de Plopsa Land.

Na de succesvolle openingen van de vestigingen in België is Dunkin’ trots om een samenwerking aan te gaan met Plopsaland de Panne. Deze nieuwe store zal open gaan op zondag 3 april. Het filiaal in het themapark zal het volledige Dunkin’ assortiment voeren en geopend zijn op alle dagen dat het Park ook geopend is.

Op zondag 3 april vanaf 10:00 uur zullen de eerste 100 klanten bij aankoop van een doos donuts van 6 stuks een jaar lang elke maand een doos van 6 stuks kunnen ophalen in het themapark en zal iedereen die een doos donuts van 6 stuks koopt 2 gratis smal drankjes mogen uitkiezen tussen 12:00 en 18:00 uur.

Pop Up Store Harlingen Rederij Doeksen

Dunkin’ zal een Pop up store openen in samenwerking met Rederij Doeksen in de vertrek en aankomsthal van de Rederij in Harlingen. Vanaf donderdag 31 maart om 08.00 uur zijn hier de overheerlijke koffie en donuts te verkrijgen. De eerste 100 klanten zullen hier bij aankoop van een doos donuts van 12 stuks een doos van 6 stuks en 2 smal drankjes naar keuze cadeau krijgen om de opening te vieren.* 

Een permanente store in Stadshart Zoetermeer

Zoetermeer mocht al eerder kennis maken met de heerlijke donuts en koffie toen zij de pop-up store hostte. De donuts waren niet aan te slepen, wat de bevestiging was voor Dunkin’ om een samenwerking met UNIBAIL – RODAMCO – WESTFIELD aan te gaan. 

De opening van de nieuwe vestiging zal plaatsvinden op 11 maart om 08.00 uur. Deze opening zal uitbundig gevierd worden, waarbij de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen om de opening te vieren.* Voor iedereen die de Dunkin’ NL app download staat er de hele week een gratis drankje klaar.

Dunkin’ Donuts naar Amersfoort

“Trots mogen wij aankondigen dat ook Amersfoort binnenkort een eigen store rijker is”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland en België . Op het  Sint Jorisplein zal een flagshipstore in de voormalige La Place kiosk met een mega terras worden geopend. Het nieuwste concept zal hier uitgerold worden inclusief ontbijt en lunch.  De store heeft ook ruim 100 zitplaatsen aan een terras die de hele zomer en winter in gebruik zal zijn. De opening zal medio april plaatsvinden. Deze opening zal uitbundig gevierd worden en de eerste 100 klanten zullen hier een jaar lang gratis donuts krijgen om de opening te vieren.* Voor iedereen die de Dunkin’ NL app download staat er de hele week een gratis drankje klaar.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.500 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt ruim 300 Dunkin’ stores die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk: 

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is in Sandy Springs , Georgia, Verenigde Staten. 

Dunkin’ maakt onderdeel uit van Inspire Brands die onder anderen merken voert in haar portefeuille als Arbys,  Sonic, Rusty Taco, Baskin Robbins, Buffalo Wild Wings en Jimmy John’s met meer dan 32000 restaurants in ruim 60 landen.

*Zie de actievoorwaarden op www.dunkindonuts.nl

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt