Wereld primeur voor Dunkin’ Nederland ‘’Dunkin’ in the Air’’

12 JUL 2022 10:49 | Dunkin'

Dunkin’ breidt samenwerking met Thuisbezorgd.nl uit en gaat nu bezorging toevoegen op vluchten die vertrekken van Schiphol Airport in combinatie met Transavia.

Dunkin’, één van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, gaat vanaf 12 juli de bekende Dunkin’ Donuts aanbieden op Transavia vluchten die vertrekken van Schiphol Airport in samenwerking met Thuisbezorgd.nl.

Passagiers kunnen tot 2 uur voor het boarden via Thuisbezorgd.nl hun bestelling plaatsen. De Dunkin’ Donuts worden dan direct door de keukenbrigade van IFLEAT aan boord bezorgd.

 “Wij zijn heel trots op het feit dat we nu via deze nieuwe weg onze Dunkin’ Donuts ook in de lucht te kunnen aanbieden” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland en België.

Wij willen de in 2017 gestarte samenwerking met Thuisbezorgd.nl intensiveren door onze Dunkin’ coffee en bakery producten aan liefhebbers op verschillende momenten te kunnen leveren.

Assortiment donuts

Het welbekende donutmerk komt het gehele jaar met een wisselend assortiment van boxen van 2, en een variety pack van 4 donuts.

-----------------------------

Over Dunkin’

Dunkin’, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.900 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 350 Dunkin’winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, Luxemburg, België, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en in Nederland.

Dunkin’ maakt onderdeel uit van Inspire Brands. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws