Dunkin’ opent eerste franchise in Nederland

08 JUL 2021 09:00 | Dunkin'

Primeur is voor Attractie - & Vakantiepark Slagharen.

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Attractie - & Vakantiepark Slagharen. Na het succes van de eerste 35 winkels in eigen beheer van de afgelopen jaren is de volgende stap ook het uitgeven van franchise vestigingen. Vanaf 9 Juli 2021 om 10.30 uur kunnen de bezoekers van het Attractie - & Vakantiepark Slagharen terecht bij de Dunkin’ in de Main Street voor de lekkerste koffie en donuts. 

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en baked goods merken, doet het goed in Nederland. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam eerder al de succesvolle samenwerking met Jumbo en New York Pizza naar buiten en lopen er op dit meerdere tests In diverse snelweg locaties en zijn er diverse pop up locaties bij Van Der Valk Hotels en Restaurants. 

“De samenwerking met Slagharen onderdeel van Parques Reunidos is van beide kanten een logisch gevolg, nadat er een eerste Dunkin’ al was geopend in Movie Park Duitsland.         De stap om deze eerste Franchise te doen opstarten met al een bestaande franchisepartner van Dunkin’ International maakt deze voorlopige eerste franchise vestiging een mooi vervolg op de expansie plannen in Nederland, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland. 

Dunkin’ Slagharen

Op 9 juli 2021 om 10:30 uur opent de Dunkin’ in het Park. Coffee en Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal gepaard gaan met diverse openings actie’s De eerste 25 klanten worden beloond met een gratis Doos (6 stuks) Dunkin’ donuts bij aankoop van een doos van12 stuks*. De Vestiging zal de openingstijden van het `park hanteren en is dagelijks geopend van 10:00 in de ochtend. De Dunkin’ vestiging biedt het gehele assortiment aan Dunkin’ donuts, dranken en koffie aan, en zal worden aangevuld maar een aantal unieke Slagharen Items.

Over Dunkin’ 

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland: www.dunkindonuts.nl. 

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Inspire Brand Group Inc. Voor meer informatie: www.inspirebrands.com. 

*Zie de actievoorwaarden op www.dunkindonuts.nl 

Meer binnen de rubriek Bakken