BOVAG eert Martin Schilder Groep voor 50 jaar lidmaatschap

18 AUG 2017 10:45 | Martin Schilder Groep

18 augustus 2017 – Brancheorganisatie BOVAG heeft ruim 9.000 leden die zich met mobiliteit bezighouden. De Noord-Hollandse Martin Schilder Groep is sinds 1967 een vooraanstaand BOVAG-lid en werd om die reden door de brancheorganisatie uitgebreid in het zonnetje gezet. Namens BOVAG kwamen Hans Bresser (manager strategie en innovatie) en Geert Brummelhuis (manager autodealers) naar Martin Schilder Groep in Alkmaar waar zij de directieleden Ruud en Ko Schilder vanwege een halve eeuw BOVAG een bijzondere oorkonde overhandigden.  

Het gebeurt niet vaak dat BOVAG-leden een halve eeuw vol maken. Het lidmaatschap vloeide in 1967 mede voort uit een grote betrokkenheid bij de branche, zegt directeur Ruud Schilder: “Er was destijds binnen ons bedrijf een diep geworteld besef dat je in de autowereld behalve concurrenten ook collega’s bent en waar mogelijk de krachten moet bundelen. Denk aan het delen van kennis, stimuleren van innovatie en garanderen van kwaliteit richting klant. Onze voorgangers hebben op al die punten een duidelijke lijn uitgezet die wij tot op de dag van vandaag volgen.”

Sinds de oprichting ruim 80 jaar geleden groeide de Martin Schilder Groep uit tot een omvangrijk bedrijf in de automotive. Een sterk accent ligt op de verkoop en het onderhoud van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, šKODA, VW Bedrijfswagens en FIAT. Voor alle merken geldt dat de innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen. Daardoor is het gezicht van het bedrijf in korte tijd sterk veranderd. Zo verrees op bedrijventerrein De Boekelermeer in Alkmaar een bijna energieneutrale Audi Experience. Deze vestiging heeft warmte- en koude opslag, ruim 1000 zonnepanelen en voldoet aan de strengste milieueisen.

Onlangs kregen bij Martin Schilder in Alkmaar de merken SEAT en šKODA eveneens de beschikking over een volledige gemoderniseerde huisvesting. Ook de komende jaren zullen voor een groot deel in het teken van innovaties staan, zegt directeur Ko Schilder: “Kijk alleen maar naar het  elektrisch rijden dat het aanzien van onze werkplaatsen fors verandert. We investeren in de modernste technologie voor het opslaan en laden van energie, accu’s en hoog- en laagspanning. De veranderende bedrijfsvoering zie je terug in onze gebouwen, maar ook in ons contact met de klant. Ruim bemeten klantzones, flexibele werkplekken met uitzicht op de werkplaats, een boardroom voor relaties die bij ons vergaderen, een Customer Private Lounge waar klanten hun eigen auto samenstellen en digitaal kunnen ervaren. Het zijn allemaal klantgerichte innovaties.”   

BOVAG ziet de aan de Martin Schilder Groep uitgereikte oorkonde als een blijk van waardering voor vijftig jaar betrokkenheid bij de branche, gestoeld op met name innovatie en klantgerichtheid.

 

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Arjan Dekker van de Martin Schilder Groep: arjandekker@martinschildergroep.nl of 072-5410635. Voor algemene informatie zie https://www.martinschilder.nl/ De foto van de oude werkplaats (1967) is vrij van rechten. Desgewenst zijn ook foto’s beschikbaar van het overhandiging van de BOVAG-oorkonde. Martin Schilder Groep is in tachtig jaar uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf binnen de automotive. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, ŠKODA, FIAT en Volkswagen biedt de Martin Schilder Groep een totaalpakket aan diensten, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekering en takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard.

Dit is een origineel bericht van Martin Schilder Groep

Meer binnen deze rubriek