Logicall neemt Drake & Farrell over

08 MEI 2024 10:22 | Logicall Group B.V.

Logicall neemt Drake & Farrell over

Venlo, 8 mei 2024 – Drake & Farrell, een toonaangevende leverancier van retourlogistiek en refurbishment diensten met een focus op duurzaamheid, sluit zich aan bij Logicall. De aanzienlijke expertise van Drake & Farrell in het verminderen van elektronisch afval zal worden gecombineerd met Logicall, de one-stop-shop logistieke dienstverlener. Deze overname past in de strategie van Logicall om geïntegreerde diensten aan te bieden en duurzame oplossingen verder te ontwikkelen.

Drake & Farrell is toegewijd aan het besparen van miljoenen tonnen elektronisch afval

Drake & Farrell werd opgericht in 2006 om een toonaangevende duurzaamheidsleverancier te worden, die retourlogistiek, refurbishment en herconfigureerdiensten levert aan de telecommunicatie-, e-mobiliteit- en medische technologie-industrieën. Met vestigingen in Nederland en Tsjechië heeft Drake & Farrell al miljoenen tonnen elektronisch afval bespaard, terwijl het de werkkapitaal en ecologische voetafdruk van haar klanten verkleint.

Logicall is een one-stop-shop logistieke dienstverlener die supply chains optimaliseert voor klanten

Logicall is verheugd Drake & Farrell als onderdeel van de groep te verwelkomen. De retourlogistiek- en refurbishment diensten van Drake & Farrell sluiten naadloos aan op de operatie van Logicall. Door het brede scala aan diensten van Logicall zal Drake & Farrell haar klanten een uitgebreidere dienstverlening kunnen bieden.

"Drake & Farrell past goed bij onze one-stop-shop logistieke diensten en samen kunnen we onze activiteiten rondom retourlogistiek en refurbishment diensten van elektronische apparatuur verder ontwikkelen, waardoor onze inspanningen worden versneld om waarde te creëren voor klanten en de circulariteit van hun supply chains te verbeteren."

Rob Linders, CEO Logicall Group.

Logicall en Drake & Farrell zijn optimaal gepositioneerd om de duurzaamheid van supply chains te verbeteren

De combinatie van Logicall en Drake & Farrell zal uniek zijn in de logistieke sector en de duurzaamheid van de supply chains van klanten verder verbeteren.

"Samen met de uitgebreide diensten van Logicall kunnen we aanzienlijk meer waarde bieden aan onze klanten en onze inspanningen versterken om de wereld van e-afval te verlossen."

David Engel, CEO Drake & Farrell.

Over Logicall Group – Trusted Logistics

Logicall is een one-stop-shop logistieke dienstverlener die supply chain-oplossingen, lucht- en zeevracht forwarding, warehousing & fulfilment, pakketbeheer, wegtransport en technische diensten biedt. Voortbouwend op 145 jaar ervaring in de logistieke industrie bieden zij integrale en betrouwbare oplossingen. Door logistieke expertise te combineren met gegevensinzichten en slimme digitale oplossingen optimaliseren zij supply chains voor klanten. Met 35 kantoren en meer dan 1500 medewerkers strategisch gelegen in twaalf landen biedt Logicall naadloze service op belangrijke locaties. Bezoek www.logicall.com voor meer informatie.

Contact

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met de afdeling Public Relations van de Logicall Group; pr@logicall.com.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek