Logicall Group benoemt Mark van den Assem als nieuwe CEO

05 SEP 2024 11:41 | Logicall Group B.V.

Venlo, 5 september 2024

Met genoegen kondigen wij de benoeming van Mark van den Assem aan als CEO van Logicall Group. Mark brengt uitgebreide leidinggevende ervaring in de logistieke sector met zich mee, waarbij hij internationale functies heeft vervuld bij Geodis en TNT. Hij volgt Rob Linders op, die na een succesvolle carrière van 26 jaar het bedrijf zal verlaten.

Mark van den Assem: “Met enthousiasme sluit ik mij aan bij het Logicall-team om samen het bedrijf verder te ontwikkelen tot een klantgerichte, integrale logistieke dienstverlener. Door de expertise van collega's in onze divisies te benutten en nauw samen te werken met klanten en partners, kunnen we dankzij onze aanzienlijke groei maatwerk leveren in efficiënte en duurzame oplossingen."

Logicall is een unieke one-stop-shop logistieke dienstverlener die supply chain-oplossingen, lucht- en zeevrachtvervoer, opslag & fulfilment, pakketbeheer, wegtransport en technische diensten aanbiedt. Met een sterke basis in de logistieke sector leveren we integrale en betrouwbare oplossingen. Met 35 kantoren strategisch gelegen in twaalf landen bieden we naadloze service op belangrijke locaties.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek