MAB krijgt FD Gazelle voor snelle omzetgroei

01 NOV 2023 09:42 | Medisch Advies Bureau MAB

Medisch adviesbureau MAB in Amsterdam behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, gemeten naar omzet, personeelsbestand en winstmarge. Het bureau ontvangt daarvoor de FD Gazelle 2023 van Het Financieele Dagblad, organisator van de FD Gazellen, waarmee jaarlijks de stand van zaken in ondernemend Nederland wordt getoond.

MAB verzorgt in letselschadezaken onder meer het medisch adviesrapport dat noodzakelijk is voor het bepalen van de klachten en beperkingen van een letselschadeslachtoffer. Het bureau bestaat nu vijf jaar, en vierde het eerste lustrum afgelopen zomer met een mini-symposium voor bestaande en potentiële nieuwe opdrachtgevers.

Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20 procent over de laatste drie jaar. MAB voldoet daar ruimschoots aan, en groeit zelfs nog wat sneller. Het bureau werd in 2018 opgezet in Amsterdam om medische adviezen in letselschadezaken beter te stroomlijnen, sneller uit te brengen, en in ook voor cliënten begrijpelijke taal te laten opstellen. In de afgelopen jaren hebben zich steeds meer medisch adviseurs aangesloten, waardoor het bureau nu kan putten uit bijna 80 specialisten. Ruim 160 opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van hun diensten.

De FD Gazellen 2023 voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland worden op 23 november officieel uitgereikt door Het Financieele Dagblad.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws