Rioolwerkzaamheden fietspad N225 tussen Rhenen en Wageningen

04 MRT 2024 12:40 | Provincie Utrecht

Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 15 maart wordt het riool onder het fietspad langs de Nude (N225) in Rhenen gerenoveerd. Tijdens de werkzaamheden is het zuidelijke fietspad tussen Rhenen en Wageningen afgesloten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Versluys Groep samen met GMB Rioleringstechnieken B.V. in opdracht van de provincie Utrecht. Het werk vindt plaats op het fietspad langs de Nude (N225) in Rhenen tussen de huisnummers 34 en 50.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit voorbereidende freeswerkzaamheden, het renoveren van de riolering en het afwerken van de aansluiting van de put. Ook werken we aan de sloot: we brengen beschoeiing aan en maken de sloot iets dieper en breder.

Omleiding voor fietsers

Het fietspad is tijdens de werkzaamheden afgesloten van 07.00 uur tot 17.00 uur. We leiden de fietsers om over het fietspad aan de andere kant van de weg. We zetten verkeersregelaars in om dit in goede banen te leiden. Het autoverkeer ondervindt nagenoeg geen hinder van de werkzaamheden: er geldt alleen een snelheidsbeperking. Alle panden langs de weg blijven bereikbaar.

Slag om de arm

Bij de werkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden ervoor zorgen dat het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X (voorheen Twitter).

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek