Laatste werkzaamheden Amersfoortsestraat Soesterberg

10 JAN 2024 15:17 | Provincie Utrecht

Vanaf 15 januari tot en met 2 februari 2024 plaatst aannemer Mourik Infra B.V. een geluidsscherm langs de Amersfoortsestraat in Soesterberg, tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer passeren.

Het geluidsscherm is een aanvulling op de geluidwerende maatregelen die het afgelopen jaar al zijn aangebracht tijdens het groot onderhoud van de Amersfoortsestraat (N237).

Werkzaamheden en verkeersmaatregelen

Het geluidsscherm wordt geplaatst vanaf de bushalte tot de Van Weerden Poelmanweg. Het scherm is 180 meter lang en 1.50 meter hoog. Er komt beplanting aan beide zijden. De aannemer werkt op doordeweekse dagen tussen 07:00 uur ’s ochtends en 16:00 uur ’s middags. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf de aanliggende rijstrook van de hoofdrijbaan richting Utrecht. De andere rijstrook blijft beschikbaar voor het verkeer en ook de rijstroken voor afslaand verkeer blijven open. Op de rijbaan richting Amersfoort wordt niet gewerkt. Daar blijven beide rijstroken open.

Bereikbaarheid

Alle panden langs de Amersfoortsestraat blijven bereikbaar. Aanwonenden zijn door de aannemer geïnformeerd over de werkzaamheden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X (voorheen Twitter).

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek