Amacom voegt met AndaSeat nieuw merk toe aan portfolio

02 MEI 2024 11:24 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Amacom, The Amazing Company B.V. heeft onlangs het merk AndaSeat aan haar portfolio toegevoegd. AndaSeat produceert hoogwaardige ergonomische gamingstoelen voor alledaags en intensief gebruik. AndaSeat werd opgericht in 2007 met als missie om gamers te helpen maximale prestaties te behalen en door hen tegelijkertijd uitzonderlijk comfort en ondersteuning te bieden. De gamingstoelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en geavanceerde fabricagetechnieken om gebruikers een stoel te bieden waar ze jarenlang trots op zullen zijn.

Met ingang van heden zal Amacom als distributeur van AndaSeat in de Benelux optreden en de inkoop, verkoop en distributie van deze premium gamingstoelen verzorgen.

The best only use the best

Bij AndaSeat is elk detail tot in finesse ontwikkeld voor een perfecte en comfortabele zitpositie. Premium materialen maken het geheel af voor een professionele uitstraling en een extra lange levensduur. Zo krijg je bij AndaSeat maar liefst tien jaar garantie op de constructie en twee jaar op de materialen. Alle onderdelen hebben een reeks van onafhankelijke testen ondergaan om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

AndaSeat staat voor zorgvuldigheid in design en heeft haar gamingstoelen naar een hoger niveau getild op het gebied van ergonomisch ontwerp, duurzaamheid en comfort, zowel voor gamers als professionals. Op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, heeft AndaSeat stoelen ontwikkeld die niet alleen comfort hoog in het vaandel hebben staan, maar die ook de gezondheid en het welzijn bevorderen tijdens langdurig gebruik.

Mooi samengesteld assortiment

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met gamingstoelen in verschillende prijsklassen en in diverse kleuren en materialen. De in ’s-Hertogenbosch gevestigde distributie- en fulfilmentpartner ziet de samenwerking met AndaSeat met veel plezier en vertrouwen tegemoet.

Bent u al partner bij Amacom? Bekijk in dat geval het assortiment van AndaSeat in het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Heeft u nog geen toegang tot Quecom en bent u nog geen relatie van Amacom? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via een van onze accountmanagers.

Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste distributie- en fulfilmentpartners op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en trots onderdeel van de DCC Group. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipments of loyalty; bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle business units Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online platform Quecom.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media