Amacom lanceert samenwerking met audiomerk Majority

06 JUN 2024 11:29 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Amacom, The Amazing Company heeft onlangs een mooie nieuwe samenwerking gelanceerd met het Britse merk Majority. Sinds de oprichting in 2012 heeft Majority zich geconcentreerd op het gebruik van baanbrekende technologie om hoogwaardige consumentenelektronica te ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Innovatie vormt de kernwaarde van het merk om aan de groeiende behoeften van de audiomarkt te voldoen.

Met ingang van heden zal Amacom als distributeur van Majority in de Benelux optreden en de inkoop, verkoop en distributie van het audiomerk verzorgen.

Sound connects us

De producten van Majority worden door media en gebruikers alom geprezen en beoordeeld om de enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Majority kan met trots zeggen dat zij luistert naar het publiek om nieuwe, verbeterde producten te ontwikkelen van hoogwaardige kwaliteit. Na registratie biedt Majority maar liefst 3 jaar garantie op haar producten.

Plant a tree

Majority zet zich voortdurend in om de impact op het milieu te verminderen. Daarom heeft Majority in 2020 het ‘Plant a tree with Majority’-initiatief gelanceerd. Voor elk verkocht product of elke nieuwsbriefabonnee plant Majority een boom.

Gevarieerd samengesteld assortiment

Amacom biedt een gevarieerd assortiment aan audioproducten van Majority; van actieve boekenplankluidsprekers tot soundbars en van een DAB- en FM-radio tot een partyspeaker. Bent u al partner bij Amacom? Bekijk in dat geval het assortiment van Majority in het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Heeft u nog geen toegang tot Quecom en bent u nog geen relatie van Amacom? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via een van onze accountmanagers.

Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste distributie- en fulfilmentpartners op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en trots onderdeel van de DCC Group. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipments of loyalty; bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle business units Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online platform Quecom.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media