Amacom voegt Baseus toe aan haar assortiment

24 JUN 2024 14:44 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Amacom, The Amazing Company is verheugd om aan te kondigen dat zij een nieuwe samenwerking is aangegaan en haar portfolio heeft uitgebreid met het merk Baseus. Met ingang van heden zal Amacom optreden als distributeur van Baseus in de Benelux. Dit betekent dat Amacom verantwoordelijk zal zijn voor de inkoop, verkoop en distributie van Baseus-producten in deze regio. Met deze strategische samenwerking versterkt Amacom haar positie in de markt en breidt zij haar aanbod aan hoogwaardige producten verder uit.

Baseus, dat in 2011 werd opgericht in China, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van consumentenelektronica. Innovatie, creativiteit en passie vormen de basis om de accessoires en gadgets te ontwikkelen die het dagelijks gebruik van onze multimedia producten verrijken en vereenvoudigen. Elk product is gemaakt met deze gedachte om een perfecte gebruikerservaring te bieden. Met deze focus heeft Baseus meerdere patenten in handen en talloze internationale designprijzen gewonnen.

Based on user

Baseus creëert minimalistische producten met gebruiksvriendelijke ontwerpen en hoogwaardige materialen die voldoen aan alle voorkeuren van haar gebruikers. Het uitgebreide assortiment omvat onder andere opladers voor thuis of in de auto, powerbanks, hubs en hoogwaardige kabels voor gebruik met PC en laptop, autoaccessoires voor mobiele telefoons en nog veel meer. Bent u al partner bij Amacom? Bekijk in dat geval het assortiment van Baseus in het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Heeft u nog geen toegang tot Quecom en bent u nog geen relatie van Amacom? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via een van de accountmanagers.

Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste distributie- en fulfilmentpartners op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en trots onderdeel van de DCC Group. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipments of loyalty; bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle business units Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online platform Quecom.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media