Amacom voegt innovatieve vloerreinigers toe aan assortiment

17 JUL 2024 14:39 | Amacom, The Amazing Company B.V.

Amacom, The Amazing Company B.V. is verheugd om aan te kondigen dat zij een samenwerking is aangegaan met Ecowell, een kwalitatief sterk merk gespecialiseerd in droog- en natstofzuigers. De geavanceerde vloerreinigers van Ecowell combineren stofzuigen en dweilen in één efficiënte handeling, perfect voor de moderne consument die waarde hecht aan tijd en gemak. Amacom is als distributeur van Ecowell verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en distributie van de vloerreinigers in de Benelux.

Ultiem gemak

Ecowell staat bekend om zijn innovatieve benadering van huishoudelijke reiniging. Met de mogelijkheid om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen, biedt Ecowell een alles-in-één oplossing die schoonmaken vereenvoudigt en tijd bespaart. Of u nu een drukke professional bent of een gezin heeft dat altijd onderweg is, de droog- en natstofzuigers van Ecowell bieden de perfecte oplossing om uw huis snel en effectief schoon te houden.

Diverse features

De vloerreinigers zijn uitgerust met diverse features. Met een ruime batterijduur (per model verschillend) kunt u het hele huis schoonmaken. Zo geniet u van de flexibiliteit en een eindeloos bereik zonder snoer. De vloerreiniger is geschikt voor alle type vloeren en is tot 160 graden kantelbaar voor moeilijk bereikbare plekken. Het vuile water wordt in een separaat opvangreservoir opgeslagen en de soft roller wordt op het laadstation gereinigd, zodat het direct klaar is voor een volgende schoonmaakbeurt.

Amacom kijkt ernaar uit om haar klanten kennis te laten maken met de geavanceerde reinigingstechnologieën van Ecowell en hen te helpen hun schoonmaakroutines te vereenvoudigen. Bent u al partner bij Amacom? Bekijk in dat geval het assortiment van Baseus in het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Heeft u nog geen toegang tot Quecom en bent u nog geen relatie van Amacom? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via een van de accountmanagers.

Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste distributie- en fulfilmentpartners op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en trots onderdeel van de DCC Group. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipments of loyalty; bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle business units Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis AV en het verbindende online platform Quecom.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media