Stefan Koppes technisch manager bij Hoorne Vastgoed

08 APR 2021 09:39 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is Stefan Koppes (37) op 6 april in dienst getreden als technisch manager. In die functie is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling technisch beheer.   

In het verleden werkte Stefan Koppes in uiteenlopende functies bij onder meer aannemersbedrijf De Combi in Heerhugowaard en IJbouw in Amsterdam-Noord.

Vanwege de omvang van de portefeuille van Hoorne Vastgoed en de verdere groei daarvan kan Stefan zijn technische kennis en ervaring uit de aannemerij goed gebruiken om de afdeling technisch beheer breed te ondersteunen.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of marketing@hoornevastgoed.nl Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is met name actief in de retail en woningbouw. Op dat gebied zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten gerealiseerd waaronder de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Projecten van Hoorne Vastgoed worden op basis van samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een lange termijn aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek