Honderd procent sap ‘sLandsBeste Zomerfruit weer in het schap

26 APR 2017 10:24 | Accent Grave

HONDERD PROCENT SAP ‘SLANDSBESTE ZOMERFRUIT WEER IN HET SCHAP

Vanaf eind april/begin mei is ‘sLandsBeste Zomerfruit weer beschikbaar. Dit pure sap wordt samengesteld uit de lekkerste soorten appels, ananassen, nectarines en perziken. De flessen van 0,25 en 0,75 liter zijn exclusief verkrijgbaar in de delicatessenwinkels, verswinkels, kaasspeciaalzaken en de betere groentewinkels door heel Nederland.

Zomerfruit is een van de seizoenssmaken van ‘sLandsBeste. De combinatie van de lekkerste vruchten maakt het tot een ideale dorstlesser voor onderweg of bij een verwenmaaltijd in de buitenlucht. Door te pasteuriseren wordt het sap zonder toevoegingen houdbaar gemaakt. Zo blijft het natuurlijke aroma behouden.

Rijke smaakfamilie

De vruchtensappen van ‘sLandsBeste omvatten meer dan twintig  varianten. Van traditionele smaken als appel en peer, tot het meer bijzondere drinkfruit vlierbes en citroen. Ook zijn er diverse spannende combinaties; denk aan appel-rabarber en peer-cranberry. Met het oog op duurzaamheid en een kwalitatieve uitstraling is bij zowel het eenpersoonsflesje als de grotere familiefles gekozen voor glas: materiaal dat eindeloos en voor honderd procent kan worden gerecycled.

Over ‘sLandsBeste

‘sLandsBeste bestaat uit een breed assortiment vruchtensappen, jams, stropen, sauzen en andere delicatessen. Alle sappen zijn vrij van conserveringsmiddelen en andere toevoegingen, en passen daarmee ook in een glutenvrij dieet. Een deel draagt bovendien het biologische keurmerk. ‘sLandsBeste is niet verkrijgbaar in de supermarkt. Uitgebreide informatie over dit premiummerk staat op slandsbeste.nl.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie bestemd) Het bijgevoegde beeldmateriaal is vrij van rechten. Voor meer informatie of beelden in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Alex Poortinga, salesmanager, 0321 – 33 17 42 of verkoop@slandsbeste.nl. Wij stellen het op prijs als u een pdf van uw gedrukte bericht of link van uw digitale bericht mailt.

Meer binnen de rubriek Belastingvrije goederen