Miranda Hendriks toegetreden tot Raad van Toezicht Ziekenhuis St Jansdal

17 JAN 2023 12:05 | VvAA

Miranda Hendriks is toegetreden tot de Raad van Toezicht van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Binnen de Raad van Toezicht zal Miranda ook zitting hebben in het Audit en Risk Committee (ARC), waar zij toezicht houdt op de jaarlijkse financiële verslaglegging van het ziekenhuis. Deze nevenfunctie vervult zij naast haar functie als lid van de Hoofddirectie van VvAA.

Miranda Hendriks: “Ik zie ernaar uit om samen met de andere Raad van Toezicht leden vanuit de toezichtrol een bijdrage te kunnen leveren aan goede zorg. St Jansdal is een regionaal ziekenhuis met een mooi profiel en, zoals ik in de selectieprocedure heb kunnen ervaren, zeer betrokken en gedreven zorgprofessionals. Ook St Jansdal gaat een uitdagende tijd tegemoet met een sterk toenemende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt, hoge inflatie en de executie van de bouwplannen. Ik lever hier vanuit mijn expertise graag een bijdrage aan.”

Het St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. Het St Jansdal heeft vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Dronten.

VvAA is een krachtig collectief van, voor en door 130.000 zorgprofessionals werkzaam in verschillende zorgberoepen. We verbinden en vertegenwoordigen onze leden en bieden oplossingen aan die we samen ontwikkelen met zorgverleners en de organisaties waarin zij werken. We zijn een multidisciplinaire organisatie van bevlogen en deskundige professionals met hart voor de zorg. Met een ambitie om de aansluiting met de verschillende werkvelden in de gezondheidszorg verder te verstevigen, samen met onze leden. De combinatie van dit alles onder één dak maakt VvAA uniek. 

Meer binnen de rubriek Zorg