Oud-serveerster met eigen bedrijf terug in De Zusjes

17 SEP 2018 15:25 | Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

In haar school- en studietijd werkte ze er in de bediening, afgelopen weekend was ze in café-restaurant Zusjes De Boer in Assen te gast met haar eigen bedrijf van vijftig man. Steffy Roos du Maine is haar roots niet vergeten: zij kwam met een bus vol personeel van Amsterdam naar Assen om haar medewerkers te laten zien waar het allemaal begonnen is.

Een moeder, dochter, broer, nicht, neef en een paar beste vriendinnen:  de basisingrediënten van het in 2011 in Assen opgerichte Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht https://www.juridischbureauletselschade.nl. Vijf jaar geleden nam de destijds 26-jarige Steffy Roos du Maine het kantoor over van haar moeder en verhuisde het van Assen naar Amsterdam. Inmiddels heeft JBL&G een miljoenenomzet en is het met vijftig medewerkers een van de grootste in zijn soort in Nederland. Afgelopen weekend was de hele club voor het jaarlijkse bedrijfsuitje in Assen: back to the roots. 

Het juridische gezelschap verbleef van vrijdag op zaterdag in Hotel De Jonge. ’s Middags stonden er een lunch en een cursus Timemanagement op het programma, waarna voor eigenaresse Steffy het weerzien volgde met haar oude bazen van Zusjes De Boer. In haar studietijd werkte ze in de bediening bij onder meer de Asser restaurants De Compagnie, Markt 4=6 en Zusjes De Boer. Steffy du Maine: “Heel speciaal, om terug te zijn na zoveel jaar. Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt, en er ook heel veel geleerd.” Na het diner in Zusjes De Boer lieten de oud-Assenaren hun nieuwe collega’s tot diep in de nacht de rest van het uitgaansleven in de Drentse hoofdstad zien.

FOTO: Eigenaresse Steffy Roos du Maine van JBL&G spreekt (een deel van) haar personeel toe in Zusjes De Boer in Assen, waar ze zelf ooit als serveerster begon. Foto: JBL&G

  

Meer binnen deze rubriek