Art of Shopping thema Haarlem ShoppingNight zaterdag 25 mei

02 APR 2019 09:00 | Haarlem Shopping Night

De vierde editie van de door Haarlem Centraal georganiseerde Haarlem ShoppingNight is dit jaar op zaterdag 25 mei. Tijdens de ShoppingNight zijn de winkels in het centrum tot middernacht geopend. Bovendien worden er in verschillende winkelstraten activiteiten georganiseerd. Verder is er op de Grote Markt zaterdagavond een Makersmarkt waar bezoekers kunnen kennismaken met innovatieve en duurzame artikelen op het gebied van voedsel, mode en design.

Een opvallende verandering met de voorgaande edities van de ShoppingNight is het verdwijnen van de van stof gemaakte rode loper die door de binnenstad werd uitgerold. De rode loper krijgt een duurzaam alternatief in de vorm van fysieke rode lopers, mannen en vrouwen gekleed in het rood die bezoekers door de straten leiden. Verder wijzen rode voetstappen die met afbreekbare verf op straten en stoepen worden getekend bezoekers de weg.

Er is tijdens de Haarlem ShoppingNight veel aandacht voor de beleving van het winkelen, de kunst van het winkelen oftewel ‘The Art of Shopping’, het thema van deze vierde ShoppingNight. Diverse horecazaken sluiten daar met ‘The Art of Cooking’ en met speciale acties bij aan.

Voor meer informatie: www.haarlemshoppingnight.nl Voor contact kunt u bellen met Simone Lunstroo: 0031(0)6-41272815

Dit is een origineel bericht van Haarlem Shopping Night

Meer binnen deze rubriek