Nieuwe boeken voor AutoCAD 2025

02 JUL 2024 16:31 | TEC / CAD College

Voor de AutoCAD-gebruikers zijn er weer nieuwe tools beschikbaar in de nieuwste versie 2025. Alles over deze uitgave staat uitgebreid uitgelegd in de nieuwe boeken van Ronald Boeklagen, gerenommeerd expert in de wereld van CAD. De boeken bieden zowel beginners als gevorderde gebruikers de tools en kennis om hun vaardigheden uit te breiden, te versnellen en hun ontwerpprojecten naar een hoger niveau te tillen.

TEC/CAD College publiceert elk jaar bij de nieuwe releases van AutoCAD, Inventor , Fusion en Revit de bijbehorende leer- en naslagwerken. Zo heeft Boeklagen al meer dan 150 boeken op zijn naam en worden de leer- en naslagwerken zowel in het bedrijfsleven als ook particulier en op scholen graag gebruikt. Als eerste dit jaar zijn de boeken voor AutoCAD 2025 en AutoCAD LT 2025 uitgebracht.

Binnen de serie 'Computer Ondersteunend Ontwerpen' zijn er drie verschillende boeken verschenen voor AutoCAD. Het meest uitgebreide boek is voor AutoCAD 2025 en beslaat maar liefst 1568 pagina's. Ook de versie voor AutoCAD LT 2025 mag er zijn met ruim 1000 pagina's. Beiden zijn zowel leerboek- als ook naslagwerk. Voor degenen die alleen de basisvaardigheden willen leren is er de paperback 'AutoCAD 2025 Basisboek, leerboek MBO', met 525 pagina’s speciaal voor scholieren.

AutoCAD 2025, Computer Ondersteund Ontwerpen, ISBN 978.94.92250.69.8 Het leer- en naslagwerk voor AutoCAD 2025 is bewust opgedeeld in duidelijke secties voor beginnende CAD-tekenaars en gevorderde gebruikers. Beginners krijgen stap voor stap de basiskennis en -vaardigheden van CAD-tekenen aangeleerd zonder te veel details. Het boek voor AutoCAD 2025 is ook geschikt voor meer ervaren ontwerpers die meer gespecialiseerde onderwerpen willen verkennen. Daarnaast legt Boeklagen uit hoe lezers AutoCAD kunnen optimaliseren voor hun eigen werkzaamheden. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en dient tevens als naslagwerk.

AutoCAD LT 2025, Computer Ondersteund Ontwerpen, ISBN 978.94.92250.68.1 Het leer- en naslagwerk voor LT is ook voorzien van talloze voorbeelden, illustraties, achtergrondinformatie en tips. De lezer leert stap voor stap alle CAD-tekentechnieken in AutoCAD LT en krijgt tevens informatie over geavanceerdere onderwerpen. Dankzij de grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden is dit boek ook geschikt als naslagwerk. De belangrijkste uitbreiding ten opzichte van de vorige versie is het commando Count. Hiermee kunt u blokken tellen en controleren. Dat maakt een stuklijst, bestellijst of uittrekstaat wel erg gemakkelijk. Via de CADCollege Tools kunnen lezers duizenden symbolen downloaden die in dit boek worden behandeld.

Instructievideo's zijn beschikbaar

Oefeningen uit de boeken worden voorgedaan in filmformaat op de website van de TEC/CAD College.  In de boeken vindt de gebruiker QR-codes bij de oefeningen. Deze leermethode biedt zelfstandige lezers een extra steuntje in de rug. Deelnemen aan een cursus bij TEC/CADCollege geeft natuurlijk het snelste en meest optimale resultaat, daarbij ontvangt de cursist het leer- en naslagwerk + 9000 symbolen voor AutoCAD.

Over TEC/CAD College

TEC/CAD College is een toonaangevend cursusinstituut , opgericht in 1984, op het gebied van CAD en CAD/CAM. Zij geeft daarvoor o.a. CAD-boeken en -software uit. Het toegewijde team zorgt voor hoogwaardige leermiddelen voor beginners- en professionals.

www.cadcollege.nl

Afzender van dit bericht is TEC/CAD College, Eline Muter info@cadcollege.nl

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek