Rectificatie: Jacco Leek ontwikkelingsmanager bij Hoorne Vastgoed

04 JAN 2022 10:43 | Hoorne Vastgoed

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is per 2 januari Jacco Leek (34) in dienst getreden als ontwikkelingsmanager.

Na een opleiding HBO Bouwmanagement & Vastgoed aan de Hogeschool Inholland werkte Jacco in het commercieel vastgoed bij Cerius Projects aan diverse revitalisatie- en huisvestingsprojecten. Aansluitend was hij bij Res & Smit werkzaam als projectontwikkelaar/manager en sinds 2018 bij woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam. Hij werkte daar als projectontwikkelaar aan de (her)ontwikkeling, renovatie en revitalisatie van met name maatschappelijk vastgoed.

Binnen de omvangrijke ontwikkelportefeuille van Hoorne Vastgoed gaat Jacco zich richten op de ontwikkeling van integrale binnenstedelijke projecten in onder meer Haarlem en Amsterdam. Voor hem is het een uitdaging om mede op basis van eigen initiatief en creativiteit inhoud te kunnen geven aan de langetermijnvisie van Hoorne Vastgoed

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Hoorne Vastgoed: telefoon 0251-662280 of marketing@hoornevastgoed.nl Voor algemene informatie over de werkwijze en projecten van Hoorne Vastgoed zie www.hoornevastgoed.nl. De meegezonden foto is vrij van rechten. Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is met name actief in de retail en woningbouw. Op dat gebied zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten gerealiseerd waaronder de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Projecten van Hoorne Vastgoed worden op basis van samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een lange termijn aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Dit is een origineel bericht van Hoorne Vastgoed

Meer binnen deze rubriek