Report App nieuwe corporate partner van Fonds Slachtofferhulp

08 APR 2022 09:00 | Report App B.V. en Fonds Slachtofferhulp

Sponsoring draagt bij aan steun en erkenning

Met ingang van 1 maart 2022 is Report App als corporate partner verbonden aan het Fonds Slachtofferhulp. Report App is een platform dat zich sinds 2015 inzet voor een veilig werk-, leer- en sportklimaat met een actieve en preventieve aanpak van grensoverschrijdend gedrag. Deze missie sluit goed aan bij de doelstelling van het Fonds Slachtofferhulp om de steun aan slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen in Nederland te verbeteren en te zorgen voor meer (h)erkenning. Met deze sponsorovereenkomst onderstreept Report App zijn maatschappelijke karakter en ontvangt het Fonds Slachtofferhulp voor de duur van minimaal drie jaar per download van de app een financiële bijdrage.

In een tijd waarin grensoverschrijdend gedrag niet langer een taboe is, maar steeds meer gezien wordt als maatschappelijk probleem, sluiten Report App en Fonds Slachtofferhulp een corporate partnership. Karin Bosman, oprichter en directeur Report App: “Met ons platform streven we naar een gezonde, respectvolle en duurzame omgeving waar men zich veilig voelt en het potentieel van iedere werknemer, sporter of student optimaal benut wordt. Daarnaast bieden we werkgevers en werknemers handvatten om op een professionele manier om te gaan met grensoverschrijdend gedrag. We dragen het werk van Fonds Slachtofferhulp een warm hart toe en willen dat met dit corporate partnership verzilveren.”

Ineke Sybesma, directeur Fonds Slachtofferhulp: “Als je slachtoffer wordt, verdien je de juiste steun en erkenning. Of dat nu van een professional is of iemand uit je directe omgeving, zoals collega’s of je werkgever. De Report App kan daar bij helpen en draagt bij aan meer bewustwording over grensoverschrijdend gedrag en omgangsvormen. We zijn verheugd dat de Report App aan de hand van deze sponsorovereenkomst ook actief bijdraagt aan het werk van het Fonds Slachtofferhulp om de hulp aan en positie van slachtoffers te verbeteren.”

Over Report App

De Report App is een platform dat werkgevers, opleidingsinstituten en sportverenigingen helpt een veilig werk-, leer- en sportklimaat te creëren. Met behulp van een onafhankelijke app, kan een werknemer of andere gebruiker (anoniem) melding maken van ongewenst gedrag. Daarnaast kan een logboek worden bijgehouden en vindt men in de app praktische informatie.

Voor meer informatie zie www.report-app.com

Over Fonds Slachtofferhulp

Elke dag worden duizenden Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Het zet hun leven op zijn kop. Fonds Slachtofferhulp komt op voor hun rechten, investeert in gespecialiseerde hulp en versterkt de stem van het slachtoffer. Op die manier moet elk mens de mogelijkheid krijgen om na een ingrijpende gebeurtenis de draad weer op te pakken.

Voor meer informatie zie www.fondsslachtofferhulp.nl

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen