PSV trekt veilige sport en werkomgeving naar next level!

30 JUN 2022 15:54 | Report App B.V.

"Mensen het besef te geven dat PSV er nadrukkelijk naar kijkt en dat mensen een optie hebben dat als er echt iets mis is om dit op een goede manier te rapporteren”

Marcel Brands Algemeen Directeur PSV NV

PSV trekt veilige sport en werkomgeving naar next level!

Vrijdag 25 juni was het zover – na een voorbereiding van zes maanden heeft PSV de Report App gelanceerd. Algemeen Directeur Marcel Brands gaf het startsein en de uitleg over hoe hiermee het veilig werkklimaat binnen de club verder wordt gestimuleerd met als doel altijd je stem te kunnen laten horen. 

PSV hecht grote waarden aan een veilig werk- en sportklimaat. Met de inzet van de Report App zorgt PSV ervoor dat alle PSV-medewerkers op een passende manier worden geïnformeerd. Het platform is bedoeld om veilig het gesprek te starten wanneer er sprake is van een onveilige of onprettige situatie, maar de inzet met Report App is vooral het voorkomen van ongewenst gedrag. 

Het platform maakt bespreekbaar wat moeilijk of nieuw is en dat is precies wat bijdraagt aan preventief beleid voeren. PSV is in september 2021 tevens onderscheiden met het label Veilig Sportklimaat van keuringsinstituut Kiwa. 

PSV is vrijdag gestart met een applicatie voor de medewerkers op de kantoren. In de komende periode volgen er doelgroepgerichte toepassingen voor de werknemers en spelers op de PSV Academy en de profsecties van de club.

Voor meer informatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met PSV NV Thijs Slegers 06 51302279 t.slegers@psv.nl Report App Karin Bosman 0645466948 karin@report-app.com Ronald van der Bor 06-27075706 ronald@report-app.com

Meer binnen de rubriek Voetbal