Exertis AV en Avocor sluiten distributieovereenkomst in de Benelux

11 APR 2024 11:00 | Exertis AV

Exertis AV is verheugd een samenwerking met Avocor aan te kondigen in België, Nederland en Luxemburg. Avocor is een wereldwijde, toonaangevende fabrikant van interactieve schermen. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven in hun streven naar het leveren van state-of-the-art technologie en het verbeteren van de collaboration space experience bij klanten.

Het merk Avocor heeft een sterke groei doorgemaakt op de Europese markt en zich gevestigd als een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn productkwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice. Door het uitgebreide innovatieve productportfolio zijn de Avocor-oplossingen geschikt voor toepassingen in verschillende sectoren.

Avocor-producten zijn ontworpen met de nieuwste (touch) displaytechnologie en passen perfect bij de manier waarop medewerkers willen vergaderen en samenwerken volgens de meest moderne technologie. Ze bieden een eersteklas, flexibele gebruikerservaring die eenvoudig kan worden toegepast binnen de hele onderneming. Hiermee stimuleert Avocor het hybride werken en draagt het bij aan het smart office-concept. Avocor's ecosysteem van industriële partners bevat een aantal van de bekendste merken op het gebied van samenwerkingstechnologie, waardoor een naadloze gebruikerservaring wordt geboden voor elke vergadering of presentatie.

Christ-Jan Beljaars, Sales Director bij Exertis AV: "We zijn verheugd om de producten van Avocor toe te kunnen voegen aan ons portfolio. Nu steeds meer bedrijven kiezen voor een hybride werkmodel, is de mogelijkheid om vanaf elke locatie samen te werken essentieel. De collaboration-oplossingen van Avocor zijn ontworpen om teamwork te bevorderen en zorgen voor een soepele samenwerking, zowel virtueel als face-to-face. Deze nieuwste toevoeging benadrukt onze toewijding aan het uitrusten van onze resellers met uitgebreide oplossingen voor een optimale workplace en meeting room experience, inclusief schermen voor het bouwen van een Microsoft Signature Room."

De samenwerking tussen Avocor en Exertis AV betekent een baanbrekende stap voorwaarts voor interactieve display-oplossingen in de Benelux. Door hun expertise en middelen te combineren, zijn beide bedrijven klaar om de markt opnieuw vorm te geven en klanten te voorzien van geavanceerde, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige technologie. 

"We zijn verheugd Exertis AV aan boord te hebben als distributeur voor de Benelux", zegt Bob Hanemaaijer, Sales Manager Benelux bij Avocor. "Door de sterke, wereldwijde expansie van Avocor en de groeiende vraag naar onze oplossingen in de Benelux, kunnen wij onze resellers hiermee meer waarde en ondersteuning bieden. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking!"

Over Avocor:

Avocor is een wereldwijde, sterk groeiende aanbieder van samenwerkingstechnologie die mensen samenbrengt en helpt om de productiviteit bij organisaties te verhogen. Het merk creëert hoogwaardige interactieve displayoplossingen en softwareplatforms die creativiteit, betrokkenheid en samenwerking stimuleren.

Bekijk meer informatie op www.avocor.com.

Over Exertis AV:

Exertis AV distribueert producten en diensten van topmerken op het gebied van Unified Collaboration, professionele audiovisuele middelen en alle hierbij behorende accessoires. Door het uitgebreide portfolio en de waarde die zij toevoegt, biedt Exertis AV haar resellers die technologieproducten doorverkopen een one-stop shop met complete oplossingen.

Als gespecialiseerde distributeur heeft Exertis AV uitgebreide kennis van de producten. Exertis AV helpt haar klanten om de propositie te versterken en om samen de markt verder te ontwikkelen.

Door het samengaan met Amacom, The Amazing Company B.V. heeft Exertis AV de beschikking over een eigen supply chain organisatie, waardoor producten snel en met de juiste zorg kunnen worden vervoerd. Exertis AV is met meer dan 500 medewerkers actief in meer dan 20 landen en maakt deel uit van de Exertis Group, een volledige dochteronderneming van moederbedrijf DCC plc, een FTSE 100 bedrijf. Ga voor meer informatie naar: www.exertis.nl.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media