Rioolinspectie langs N221 in Baarn

18 MRT 2024 16:47 | Provincie Utrecht

Vanaf maandag 18 maart wordt de riolering langs de Amsterdamsestraatweg (N221) in Baarn gedurende zes weken gereinigd en geïnspecteerd. De weg wordt niet afgesloten, maar er kan kortdurende hinder zijn.

Van der Velden rioleringsbeheer voert het werk in opdracht van de provincie Utrecht uit. De werkzaamheden nemen tot eind april in beslag en zullen minimale hinder veroorzaken voor het verkeer en de omgeving.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats langs de N221 tussen de aansluiting met de A1 en de N415 (Hilversumsestraatweg). De aannemer werkt op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 15:00 uur, buiten de spits. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, werkt de aannemer met een rijdende afzetting. Alle aanliggende panden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Inspectie geeft inzicht

De werkzaamheden langs de N221 maken deel uit van het jaarlijkse rioleringsonderhoud dat de provincie Utrecht uitvoert langs haar wegen. Door de inspectieputten, de kolken en de afvoerleidingen niet alleen te reinigen maar ook te inspecteren, krijgt de provincie een actueel inzicht in de technische staat van de riolering. Op basis daarvan maakt zij een onderhoudsplan voor de toekomst.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X (voorheen Twitter).

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek