Amacom exclusief distributeur Sangean in Benelux

14 JUL 2022 16:19 | Amacom, The Amazing Company B.V.

’s-Hertogenbosch, 13 juli 2022

Amacom, The Amazing Company B.V. en Sangean hebben de bestaande samenwerking een verdiepingsslag gegeven en zijn overeengekomen dat Amacom met ingang van heden als exclusief distributeur van Sangean zal gaan optreden in de Benelux.

Bron: Sangean

Sangean – World Class Radios

Sangean is al meer dan 45 jaar trotse producent en ontwikkelaar van hoogwaardige radio's en biedt haar partners een breed assortiment; van retro tot modern en van design tot tijdloze ontwerpen. Elk model wordt gekenmerkt door de kwaliteit waar Sangean voor staat. De kern- en focuscompetentie van Sangean is na 45 jaar onveranderd gericht op audio. Sangean staat voor ‘World Class Radios’. Dagelijks wordt er door meer dan 1.000 gepassioneerde experts hard gewerkt de verdere ontwikkeling van het merk Sangean op het gebied van techniek, design en kwaliteit.

Amacom biedt haar partners een uitgebreide range met in totaal 126 Sangean-modellen in de segmenten internetradio’s, DAB+ radio’s, FM/AM radio’s, draagbare radio’s, wereldontvangers, wekkerradio's, bouwradio's, pocketradio's en waterbestendige radio's.

Bron: Sangean

Over Amacom, The Amazing Company B.V.

Opgericht in 1999 als familiebedrijf is Amacom inmiddels uitgegroeid tot de grootste distributie- en fulfilmentpartner op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux. Amacom beschikt over een eigen ‘paarse bezorgdienst’ en biedt met de dagelijkse inkoop, verkoop, distributie en fulfilment van producten een totaaloplossing voor leveranciers, e-tailers, retailers en B2B-kanalen in de Benelux. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van sales, same day delivery, dropshipment of loyalty, bij Amacom gaan ze dagelijks met veel passie voor de volledige ontzorging van hun partners. Amacom wordt hierbij ondersteund door de succesvolle dochterondernemingen Megami, Gezamenlijk Voordeel, Exertis Pro AV en het verbindende online bestel- en informatieplatform Quecom.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Roel van der Krabben via mail: roel@amazingcompany.eu of telefonisch: +31 (0)6 22390725. Er is één foto beschikbaar die vrij van rechten kan worden gebruikt (de bovenste sfeerafbeelding).

Meer binnen de rubriek Telecommunicatie